„Марионетки“ – Ескейп „рискува“ с едно напълно различно парти!

“MARIONETTES” търси онези от вас, на които им е писнало на всяко парти да се случва едно и също…

С нова концепция ще отбележи седмицата на абитуриентските празници столичният клуб Escape, като едновремено с „клубното” дипломиране ще постави началото на нова парти стратегия.

Заведението е домакин на първото от поредица тематични събития продуцирани от “Manivella Entertainment”, озаглавено “Marionettes” („Марионетки”), което е и официална премиера на първия български клубен спектакъл.

Събитието е със статут на „приказен” event, в който преобладаваща ще бъде връзката между измисления и реалния свят посредством музикална магия, подчертана визуално с помощта на специално създадена за партито декорация с клубна визия.

Основният детайл, на който е наблегнато в “MARIONETTES” са куклите, в чиито образ ще влязат пърформърите Индира Касимова, Кристийн Маринова и Пепи Ямалова.

Въпреки че визията им ще остане загадка до самата вечер, организаторите на събитието ще задоволят човешкото любопитството на всеки пожелал да надзърне зад кулисите на „спектакъла” в рамките на първата от общо две части на събитието.

На специалното „Warm up – Make up Party” с начален час 20:00 h, което ще се проведе в Клуб “Cappuccino” няколко часа преди самото парти в Escape , буквално пред очите на всички магията ще се случи преобразявайки участниците от хора в кукли .

Камерите на телевизия THE VOICE, която е медиен партньор на събитието ще запечатат всичко най-интересно случило се през цялата нощ, а по-късно материалите ще бъдат излъчени в ефира на телевизията.

„Продуцирайки събития стремежите ни са насочени към това да гледаме на едно парти не толкова като на обикновенна 8-часова вечер, в която да заложим на утвърдени имена от световната клубна сцена, а по скоро търсим най-добрия вариант между това да показваме качествата и уменията на български изпълнители в комбинация с клубни декори и нововъведения.

Залагайки на български имена по отношение на музиката сме поканили DJ Borra, който в последно време насочи прожекторите към себе си с една инициатива наречена “Classic in the house”, която страшно много ни хареса и която ни накара да си дадем сметка, че не изпълнителят, а идеята е преди всичко останало.

Чрез професионализма си изпълнителят просто вниква в идеята и разказва чрез звуци мислите на автора. Tова, което ще запазим в тайна до самия ден на партито ще е другият гост dj, който сме поканили да свири заедно с Borra.”, заявяват организаторите.

По повод  клубната култура, настоящите и бъдещите си проекти, споделят още:

„Смятаме, че имаме силите и подкрепата на хората да създадем няколко наистина големи и различни събития, като първият от тях е имено „Марионетки”.

Посещавайки партита ни прави впечатление колко отегчени са всъчност хората и до голяма степен си даваме сметка, че причината се корени в това, че в последните години музикалната клубна сцена беше пренаситена от гостуващи „величия”, които „Да”, безспорно бяха доста интересни най-вече заради това, че бяха блян за българския клъбър, който им се радваше единствено на снимка.

Не че имаме нещо против тях-напротив, ние също сме част от тази маса и симпатизираме на голяма част от тези световноизвестни и всепризнати артисти. Според нас бъдещето на клубната сцена конкретно в България е в това да се създават все повече и повече партита, продуцирани и реализирани изцяло от българи, затова и предприехме тази стъпка – да обединим сценични изкуства с музика и визия.

Искрено вярваме в това, че клубове като Escape имат нужда от тази промяна и сме благодарни за предоставената възможност. Затова създадохме „Марионетки”. Използваме случая да отправим поканата към всички да се присъединят към събитието на 28  май в Клуб Escape.”

Без да се променят с оглед на абитуриентските балове, входните такси ще бъдат на стойност от 6,00 лв преди полунощ и 8,00 през останалата част на вечерта.