Мария аут от Пайнер! Виж собствената й фирма!

Мария най-вероятно ще напусне музикалния гигант „Пайнер“. Миньончето е основало своя продуцентска компания преди няколко месеца, като неин съдружник е съпругът й Христиан Гущеров, съобщава „Всеки ден“. По-горе виждате снимка от вписването в търговския регистър на Република България.

Компанията е именувана „МХГ“ и е с предмет на дейност записване, издаване и разпространение на аудио- и видеопродукти, продуцентска, импресарска и мениджърска, издателска и други дейности. От години се носят слухове, че прясната г-жа Гущерова ще каже „сбогом“ на Митко Димитров-Пайнера. Договорът й с „Пайнер“ изтича в края на годината и най-вероятно няма да бъде подновен.

Певицата, която е по-известна с прякора Отварачката, е вечно обидена на шефа си заради това, че не взима нищо на традиционните награди на телевизия „Планета“ или за нея остава някоя утешителна награда за артистичност или фотосесия. „Аз правя най-хубавите и най-скъпите клипове, имам по няколко хита всяка година, пък излиза, че съм си клатила краката и изобщо не съм пяла. Винаги едни и същи обират наградите“, подскача от яд тя. Брюнетката не може да се примири с това, че се толерират други изпълнители, а нейните парчета са на заден план.

Мъжът на миньончето с най-големите силиконови устни бил още по-обиден на „Пайнер“ от нея, защото той вади парите за кариерата на жена си. Гущеров цака над 15 бона само за един клип, отделно поема разходите за музика и текстовете на песните, облеклото на Мария и тоалетите на балета и всякакви други сметки, включително и регулярна такса за въртенето на видеата по „Планета“. Той пресметнал, че по-рентабилно ще му бъде да направи продуцентска компания на любимата си, отколкото да налива пари в „Пайнер“. Сумите, които дава за кариерата на половинката си, нямат възвращаемост, защото брюнетката почти не ходи по участия, а от малкото й изяви фирмата получава половината от хонорара.

От 2014г. чалга дивата е студентка в НБУ, където изучава „Музика“ при Етиен Леви, а втората й специалност е „Продуцентство“. Именно с това смятала да се занимава в бъдеще заралийката. Тя планувала да продуцира и млади таланти в новата си музикална компания, а и да привлече някои от утвърдените имена в бранша.

По инфо на VsekiDen.com

 
По темата: