Мария Илиева и Елица Тодорова цъкат мачле – снимки

Чаровни дами изиграха първия си мач от Отбора на сърцето

В първия двубой на „Отбора на сърцето” известни лица от екрана, шоубизнеса и музиканти сред които Мария Илиева, Елица Тодорова и Ваня Пенева се изправиха на терена срещу журналисти. Лошото време и проливният дъжд не успяха да откажат участниците в благотворителното събитие, които  играха оспорваната битка в две редовни полувремена. Освен чаровните дами, женското присъствие бе подчертано и от професионализма на  трите жени съдии.

В отбора до този момент участват моделът Ники Илиев, айдълът Тома Здравков, DJ Doncho, СПЕНС, брадърите Мирослав Георгиев и Панайот Кючуков, IGRATA, Кристо, Алекс Мамалев, водещите Ники Кънчев и Димитър Рачков, 100 кила, рапърът Boyan, китаристът Георги Янев и др. И тази година капитан на „Отбора на сърцето” и основен двигател на идеята е кулинарът Лео Бианки. С всеки изигран мач звездният тим дава не само финансова подкрепа на изявени и талантливи деца във „Фондация Димитър Бербатов“, но и личен пример за подражание.

Лео Бианки:

Ники Илиев:

Тома:

Спенс:

Професионални съвети и подкрепа на звездния отбор дават легенди на родното първенство Предраг Пажин, Ради Здравков, Мартин Зафиров, Йордан Йорданов – Жан и др., които също участват в отбора и подкрепят инициативата безвъзмездно.

Футболистите в „Отбора на сърцето”, ще играят срещу други отбори в страната, като благотворителният сезон на звездния тим ще продължи до края на месец октомври. Досега интерес към пряк сблъсък с тях са проявили отбори от Банско, Варна, Бургас, Луковит.

Средствата ще бъдат дарявани за подкрепа на изявени деца във „Фондация Димитър Бербатов“. Колкото повече мачове се изиграят, толкова повече деца ще бъдат мотивирани да покажат и развият палитрата от таланти, с които всички да се гордеят.

Актуална информация за срещите на „Отбора на сърцето” в страната можете да получавате, като следите официалната фен-страница на звездния тим: https://www.facebook.com/otbornasarceto

 
По темата: