Мария Илиева и Любо Киров пеят фалшиво в „Стани богат“

Пантомима на водопад и урок по фалшиво пеене в „Стани богат”

Телевизионната игра вече с нов ден и час на излъчване – всеки петък, 21.00 ч. по Нова  

Как се прави пантомима на водопад? Това ще покаже актьорът Иван Бърнев в новия епизод на „Стани богат”, който зрителите ще могат да гледат от 21.00 ч. по Нова.

Сезонът на професионалистите ще го събере в тандем с друг утвърден актьор и режисьор – Ивайло Христов. Двамата ще седнат на стола на богатството в името на благотворителна кауза и ще разкажат за едни от най-интересните си моменти на сцената и извън нея. Безспорно един от тях е мюзикъл, в който Бърнев участва на сцената на „Младежкия театър”. При свое танцово изпълнение на пилон пада толкова лошо, че чупи ръката си – това обаче не го спира и до края на представлението танцува със счупена ръка. В студиото на „Стани богат” актьорът ще си припомни и техниките на пантомимата – пред Ники Кънчев той ще покаже как се играе… водопад.

Веднага след актьорския тандем музикална двойка ще продължи професионалната игра – Любо Киров и Мария Илиева ще седнат на стола на богатството, за да покажат как всичко в „Стани богат” може да върви по ноти. За първи път обаче нотите ще са леко фалшиви… изпълнителите на хита “All right” ще изневерят на таланта си и ще покажат как се пее фалшиво песента „Родина”, по-известна като „Високи, сини планини”. Ще се справят ли с това предизвикателство, или фалшиво пеене насила не става? Защо на Любо не му провървяло в Лас Вегас, колко е дълъг списъкът с музикалните им изяви, кои са гафовете на сцената, които помнят и до днес, и какво е най-важното в света на музиката?

Театралният или музикален елит ще се представи по-добре на сцената на „Стани богат” и как четирима признати артисти ще дадат всичко от себе си в името на една благородна кауза – най-новата благотворителна инициатива на Нова “Game changers”?

Гледай видео запис от предаването онлайн