Мария Илиева изгони на крака баба Люси от X Factor

Мария Илиева към Люси: „Когато порасна, искам да приличам на теб“

Людмила отстъпи пътя на Иван в поредните елиминации в X Factor

Въпреки че беше сочена за един от фаворитите в X Factor и определяна като „революция на предразсъдъците“, Людмила отпадна от шоуто след вчерашния концерт. Вотът на зрителите я изправи на елиминации срещу Иван с песен във варианта на Тина Търнър Addicted To Love. Поради лошия си английски мама Люси дори не успя да назове заглавието на собствената си песен. Иван представи Ain’t No Sunshine, като отново вложи огромна емоция и артистичност в изпълнението си.

Макар че подкрепи Иван и даде път на младите, журито изрази своето възхищение към Людмила. Мария Илиева стана на крака и сподели, че когато порасне, иска да прилича на нея. Заки също призова публиката да се изправи в израз на своето възхищение към най-възрастната участничка в X Factor. „Да ти кажа, че ти се възхищавам, ще е малко” бяха думите на ментора й Любо, който допълни, че тя притежава всичко, което един артист трябва да има на сцената.

В събота сутрин пред водещите на „Събуди се“ Рада Богданова и Антон Андонов Людмила сподели, че X Factor я е направил професионалист и благодари на своите фенове, които са я подкрепяли дотук. Тя не се ангажира с прогнози за победителя, а вместо това призова зрителите да определят кой да бъде той. На сцената на шоуто баба Люси, както всички свикнаха да я наричат, не веднъж е казвала, че всички те са нейни деца и тя ще се радва който и да спечели.

Как ще се представят участниците на следващия концерт? Кои ще бъдат на елиминации и кой ще бъде следващият, който ще напусне X Factor, ще разберем следващата седмица (05 и 06 декември).

Тогава предстоят и изпълнения в дуети – за първи път в този сезон на формата. Звездните дуетни половинки на участниците засега се пазят в тайна.

Гледай видео запис от предаването онлайн

 
По темата: