Мария Илиева налапа стеснителната Стела – видео

Мария Илиева и Стела провокират със страстна целувка

В нощта на седмите елиминации бившият вокал на група „Те“ – Любо, се качва на сцената на X Factor. Чаровният изпълнител ще пее за първи път след инцидента, при който счупи крака си преди няколко месеца. Той ще изпълни обща песен заедно с финалистите в шоуто и ще докаже, че музиката е по-силна от всичко.

В концерта, посветен на любовта, Мария Илиева и единствената оцеляла участничка от нейния отбор – Стела, изпяха микс от два от най-големите хитове на поп дивата – „Сама” и „I like”. Зашеметяващото изпълнение завърши с неочаквана провокативна мокра целувка уста в уста. Двете певици показаха много нежност, смелост и сексапил, а Мария Илиева призова зрителите да подкрепят талантливата финалистка, защото е диамантът на “X Factor” и притежава най-красивия глас, върху който ще работи още. Дали обаче това е имиджът на младата певица с „кадифето” в гласа? Мнозина са недоволни от сценката.

Стана ясна и разликата в класите на двете певици, като Мария Илиева може би с капка егоизъм в повече тотално надпя Стела и се видя коя колко струва, всъщност.

Мария илиева и Стела – X Factor 08.11.2011

Миналата вечер финалистите успяха да ни пренесат в свят, изпълнен с лирични мелодии и любов, така че всички успяха да я почувстват в техните представяния. Музиката оживя не само чрез песните, но и чрез незабравимата атмосфера в залата.

Менторите не спестиха похвалите си за Voice of Boys, които изпълниха в акомпанимент с пиано и саксофон песента “Nothing Compares To You” на Шиниъд О‘Конър. Участничката от групата над 26 години – Александра, за пореден път демонстрира своята магия на сцената с песента на Ричърд Маркс “Right Here Waiting”, както и с невероятния дует с Мага и песента “Name and Number” на Кюриосити Килд Дъ Кет. Рафи показа лиричната си страна с “Rurple Rain” на Принс. Поли Генова и момчетата от групите изпяха песента “На инат”, с която съдията в “X Factor” представи България на Евровизия тази година.

Зрителите имаха възможността да видят какъв подарък получи Богомил за 15-ия си рожден ден от Ники Михайлов. Вратарят на българския национален отбор хареса младия певец още с изпълнението му “Stay” на Хъртс, с което се яви на прослушванията в X Factor. Михайлов обеща да продуцира Богомил, независимо до какъв етап от шоуто стигне и доказа думите си със специално учредената стипендия, която е на името на Богомил Бонев. Освен този специален жест, спортистът му подари и професионален микрофон.

Гледай видео запис от предаването онлайн

 
По темата: ,