Мария Илиева озъбена и гола в MAXIM – снимка

MAXIM снима, Мария Илиева пее!

Мария Илиева идва, за да освети лятото с първата си фотосесия за мъжко списание. Неустоимо красива и поразително естествена българската поп дива позира, пеейки пред обектива на MAXIM. Снимките, които се простират на цели 12 страници в броя, са дело на фотографа Георги Андинов и стилиста Васил Божилов.

„Обичам да общувам с интелигентни хора, които споделят светоусещането ми. Когато се видяхме, веднага разбрах, че искам да направим тази сесия заедно.”, споделя певицата с редакторите на MAXIM как се е решила на това секси предизвикателство. „Щастлива съм, чувствам се добре и във форма.“ – уточнява Мария и заявява готовност в бъдеще отново да е корица на най-четеното мъжко списание.

Концертите на Мария Илиева във Франция и Португалия далеч не са като визитите на футболните ни отбори в същите държави. Българските футболни фенове не бива да пропускат брой 91 на MAXIM. В него ще открият анализ на поредния емблематичен сезон в А група. Препоръката на редакцията е всеки радетел на БГ футбола да помогне на нашенските кристианороналдовци. От MAXIM например, получават 30 ценни съвета как да станат по-умни (и без това по-добри футболисти няма как да бъдат).

Брой 91 на мъжкото издание предлага някои некомерсиални места за почивка, както и задължителните парти дестинации на  лятото, необичайни секс ритуали и мрачната история на най-опасния град в света.

Новият MAXIM е на пазара от понеделник, 17 юни. Не го пропускайте!

 
По темата: