Мария Илиева пее безплатно в Бургас, Бареков решава проблеми

Бургас и Несебър са следващата дестинация от турнето на TV7

Мария Илиева ще изнесе концерт в Бургас, а Николай Бареков ще води сутрешния блок на TV7 от центъра на града

TV7 продължава своето мащабно турне под мотото „TV7 в България” като тази седмица телевизията пристига в Бургаския регион. В периода 30 май – 3 юни националната ефирна телевизия TV7 ще присъства активно в града, за да отрази местните проблеми, забележителности, таланти и актуални теми.

Бургас и Несебър са осмата дестинация от проекта “TV7 в България”, след като телевизията посети Плевен, Враца, Велико Търново, Пловдив, Стара Загора, Хасково и Сливен.

В сряда, 1 юни, мобилната сцена на TV7 ще бъде позиционирана на площад „Тройката” в Бургас, от където през следващите три дни ще се излъчват някои от предаванията на TV7.

В четвъртък, 2 юни, Николай Бареков ще води сутрешния блок „БОдилник” и рубриката „Гореща точка” на живо от Бургас, а в петък, 3 юни – от Несебър. Жителите на двата града ще могат да се включат активно в предаването, което стартира с начален час 8 ч. Ток шоуто на TV7 „Пряка демокрация” също ще се превърне в трибуна на местното население и ще се снима на живо от Бургас в петък вечер от 17.45 ч.

Отново в петъчната вечер (3 юни) за доброто настроение на жителите на Бургас и региона ще се погрижи поп звездата Мария Илиева, която ще изнесе концерт от сцената на TV7 от 20:30 ч.

Както в предните градове от проекта, така и в Бургас ще се проведат конкурсите „Бъдещите таланти на България” и „Момиче на времето”, които ще дадат възможност за изява на местните жители. В специалната рубрика „Микрофонът е ваш” хората от региона ще могат да споделят своите проблеми пред камерата на TV7.

Календар на “TV7 в България”:

11 – 15 април – Плевен, Ловеч, Троян

18 – 22 април – Враца, Монтана, Видин

25 – 29 април – Велико Търново, Габрово, Севлиево

02 – 06 май – Пловдив, Пазарджик, Карлово

09 – 13 май – Стара Загора, Гълъбово, Чирпан

16 – 20 май – Хасково, Свиленград, Кърджали

23 – 27 май – Сливен, Ямбол

30 май – 03 юни – Бургас

06 – 10 юни – Варна

13 – 17 юни – Пловдив, Смолян

20 – 24 юни – Благоевград, Банско, Петрич, Сандански, Гoце Делчев

27 – 01 юли – Кюстендил, Дупница, Перник

04 – 08 юли – Велико Търново

11 – 15 юли – Русе

18 – 22 юли – Варна

25 – 29 юли – Бургас