Мария Илиева прави паралелна премиера по БНТ и БГ Радио

Сутрешният блок на БГ РАДИО СТАРТЕР с дебют в ефира на Българска Национална Телевизия

Ввъ вторник на двете медии гостуват Мария Илиева, Камен Алипиев-Кедъра и Любен Дилов-син

С много настроение и музика на живо премина първото издание на инициативата Гласовете от радиото, лица в ефира на БНТ за тази седмица, в която сутрешният блок на БГ РАДИО СТАРТЕР излъчва пряко от терасата на НДК в ефира на БГ РАДИО и БНТ, както и онлайн на www.bgradio.net и www.bnt.bg.

Радиото, което пуска само българска музика, събуди слушателите си и зрителите на Българска Национална Телевизия с разпален дебат по актуалната в момента тема “На къмпинг или на хотел?”. Публиката определи за победител в дискусията отбора на Галя Крайчовска от БНТ, Нешка Робева и Искрен Пецов, които защитиха летуването на къмпинг. За морското и лятно настроение в ефира на двете медии допринесе и изпълнението на Искрен Пецов. А Миро остана верен на себе си и грабна сърцата на слушателите и зрителите с фрагменти от чисто новата си песен.

Утре компания на Симо и Галя Крайчовска в съвместния ефир на БГ РАДИО и БНТ между 8 и 9 ч. сутринта ще правят Мария Илиева, Камен Алипиев-Кедъра и Любен Дилов-син, които ще дебатират по темата “За или против да вземеш гаджето на детето ти с вас на море?”.

На 5 въпроса ще отговаря Любен Дилов-син, а Мария Илиева ще направи премиера на новата си песен.

Виж секцията на БГ Радио в Slusham.com – слушай на живо и гласувай!

 
По темата: