Мария – между „отварачка“ и майка в Супершоуто по Планета

Русата Златка призна в Супершоуто: Николета Лозанова и Валери Божинов обсъждат сватба

Фолк-певицата Мария сподели: “След девет часа е време за любов”

Бъдещата сватба на Николета Лозанова и футболната звезда на Парма – Валери Божинов е била обсъждана и подготовката за нея вече е започнала. Този новина за пръв път сподели Русата Златка в новия брой на „Супершоуто на Румънеца и Енчев”, който може да гледате тази неделя по Планета ТВ. Събитието на годината засега се пази в тайна, но супер водещите все пак успяха да научат някои детайли от ВИП гостенката, която сама мина под венчило съвсем скоро и в момента е шефка на собствена сватбена агенция.

Мария е другата ВИП гостенка на двамата супер шоумени. Певицата, която преди броени дни се завърна от Тайланд, където засне два клипа ще сподели „от кухнята“ за преживяванията си по време на снимките.

Кой се грижи за гардероба, кои са най-важните неща за Мария към днешна дата и как се справя с комбинацията – майка и секс-символ. На тези и други въпроси, очаквайте отговори в поредния брой на „Супершоуто на Румънеца и Енчев”,  тази неделя от 20.00 часа по Планета ТВ.

“Всички питат колко струват новите ни кресла. Добре, ще ви кажем, всеки един струва колкото един голф двойка”, шегуват се супер рапърите. Новите супер кресла на Румънеца и Енчев с буквите R&E са бутикова изработка.

Участието в караоке играта „Аз знам това парче” вече е възможно за всеки желаещ, след регистрация на www.supershow.bg. Наградата е уикенд за двама all inclusive в хотел “Черно море”, Слънчев бряг.

Запис от гостуването на Мария ще откриете тук.

Запис от гостуването на Златка ще откриете тук.