Мария от „Музикална академия“ и Бобо в „Добре ли е?“ – видео премиера

Рапърът Бобо пуска ново парче с лайв певицата на Ъпсурт – Мария Драгнева

Гледай Бобо feat. Мария Драгнева – Добре ли е? [Official HD Video] онлайн

Линк в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=GvMM_r8_HYs

Бобо – един от най-талантливите и автентични хип-хоп изпълнители в България – представя клипа към най-новото си парче „Добре ли е?“. Младата поп певица Мария Драгнева, която нашумя с участието си в реалити шоуто „Музикална академия” и като изпълнител на женските вокали в лайвовете на Ъпсурт, прави своя дебют като гост-изпълнител в клубния ар-ен-би трак.

Бобо освен изпълнител е и автор на музиката в „Добре ли е?” като по бийта на парчето е работил и Boby Leon от Symphonics.

В горещото видео, режисирано от двукратния носител на наградата за „Най-добър режисьор” на годишните хип-хоп награди BASHMOTION, Мария Драгнева е стилизирана в секси скъсани дънки, а Бобо е с гащеризон. Двамата артисти разиграват флирт между баровка и работник на автомивка, в който Мария Драгнева нарочно цапа колата си, за да се вижда по-често с Бобо.

Видеото може би ще влезе в историята като една от най-тежките продукции заради иронията на съдбата по време на снимките – първо така необходимото за външните кадри слънце не се появило седмици наред поради проливните дъждове в столицата, а когато най-после това се случило, кабриолетът, който Мария Драгнева трябвало да кара, отказал да запали.

В крайна сметка всички трудности са преодолени, а историята между героите на Бобо и Мария Драгнева завършва с хепи енд. Видеото към „Добре ли е?” можете да гледате в официалните канали на лейбъла Facing The Sun в сайтовете за видеосподеляне YouTube и Vbox7, а продуценти са самите Facing The Sun, Symphonics и Chio Chips.