Мария показва дома си по Нова, сестра си – по bTV /видео/

Отварачката се фука с луксозен дом

Фолкпевицата Мария разходи екипа на Гала из хипер скъпата къща, в която живее заедно с половинката си Християн Гущеров.

Фолк певицата Мария отвори варите на луксозния си дом и покани у него водещата Гала и телевизионния екип на „На кафе“.

Миньинчето на фолка разходи телевизионерите из хипер скъпата къща, в която живее заедно с половинката си Християн Гущеров.

Мария разказа, че има цяла колекция от свещи. „Паля една сутрин в 6:30, когато си пия кафето, за да абсорбира дима от цигара. Най-много обаче паля в банята, защото там прекарвам най-голяма част от времето си“, разкри домашните си навици Мария.

Тя сподели, че сама е избирала подарък на дъщетя си Марая, а играчките на елхата притежават сантиментална стойност. Каква по-точно обаче певицата запази в тайна.

Гледай видео запис от предаването онлайн

Мара Отварачката гостува и в bTV и призна: На 23 години още спах с майка ми, не мога да разбера какво работи сестра ми

„На 23 години още спах с майка ми”. Това призна поп-фолк певицата Мария в предаването „Преди обед” по Би Ти Ви. Тя гостува на водещите Сашо Кадиев и Десислава Стоянова с малката си сестра (вж. снимката), която се оказа, че се занимава със сложни мениджърски дела.

Дори не мога да разбера какво работи, призна Отварачката. Тя си припомни ранните години в кариерата си и как на 23 години още била в една стая с майка си.

Към момента Гущеров се грижи за дъщеря й, майка й и сестра й

Мария разкри, че е изключително силно привързана към по-малката си сестра Ирена и към майка си, които и досега са неизменно с нея.

Сестрата на изпълнителката призна в ефир, че се допитва до нея за всяко нещо, а пък певицата подчерта:

„Те са моят гръб. Казвала съм хиляди пъти, че връзката е обратна, не е еднопосочна. Това са хората, благодарение на които след като родих, се върнах на работа буквално след 15-тия ден. Те поеха изцяло грижата за Марая и аз започнах фотосесии, клипове и активно с участията. Тя се роди на 28 юли, аз от септември вече бях на участия. Август снимах клип, фотосесия, след това подписах договор за Music Idol и 6 месеца работих по този проект, освен участията“.

„Тя е много интензивен човек, кипи от енергия, просто няма спирачка, 24 часа може да е будна, активна и в кондиция. Ние обсъждаме абсолютно всичко“ – казва по-малката сестра Ирена, а Мария допълва: „Имаме си семеен съвет и на него решаваме“.

На особена почит и възхищение се радва любимият на певицата Християн Гущеров. „Хриси е човекът, който взема всички решения. Като най-малък на години от нас, той е най-умен, най-разумен, най-премерен и разбира се, той е нашият мъж“ – гордо заявява певицата, а сестра й пояснява: „Нашият мъж е, защото ние го оценяваме безкрайно високо като качества и отношение“.

Инфо: BLife, агенция ПИК и NaUho.bg