Мария почти гола със снимки – пее по сутиен в Пловдив

Мария пее по сутиен

Разголен, а не семеен живот

Отварачката изложи гърдите на показ 

Мара се побара! И то пред публика!

Фолкпевицата Мария окончателно скъса с живота на светица. Изпълнителката достигна нови висоти в провокативното си поведение, като се появи да пее по сутиен в популярна пловдивска дискотека, съобщава вестник „България Днес“.

В града под тепетата фолкпевицата излезе на сцената с полупрозрачен сутиен, който едва придържаше пищната й силиконова гръд. Бельото беше полупрозрачно и повече показваше, отколкото да прикрива зърната на прясно необвързаната изпълнителка.

За да замаже частично положението, Мария си беше обула дънки, които бяха няколко размера по-големи, отколкото на нея биха й паснали. Сините гащи палаво се свличаха по късите й крака и образуваха свръхлюбопитна гледка към задните й части. Това обаче не е нещо ново – в почти всички от последните си клипове Отварачката позира напълно гола и не оставя много работа за въображението на мъжката си аудитория.

Участията й често са сравнявани с древноримски купони – полуголото тяло на Отварачката се отърква в непознати здравеняци от публиката, докато мургави перкусионисти яростно бият по барабанчетата. Летят салфетки, сипят се поздрави и се лее алкохол като за последно.

„Търси си нов мъж – друго обяснение няма. Това разголване е като стръв и чака някой богаташ да се закачи на кукичката, за да може Мария да си намери нов солиден спонсор за кариерата. Само че е доста жалко! Майка на пораснало момиче да се държи по този начин… Срамно е!“, коментират присъстващите в пловдивската дискотека.

Инфо: Вестник България днес

Снимки: SECRETS

 
По темата: , ,