Mark Knight в Арена Армеец – алтернативата на Коледа вкъщи!

Yalta Club се пренася в зала Арена Армеец на Коледа за Solar Christmas

Тази Коледа официално най-добрият български клуб Yalta Club e подготвил специален подарък за всички фенове на електронната музика у нас. След супер успешното тазгодишно издание на най-големия фестивал за електронна музика у нас–Solar Summer Festival, на 25-ти декември родните фенове могат да очакват поредното парти от световна величина със зимното издание на фестивала – Solar Christmas 2011.

Точно на Коледа в зала Арена Армеец пристига парти иконата на съвременната хаус музика – Mark Knight. Миналата година той направи впечатляващо коледно парти в Yalta, като клубът се оказа тесен да побере всички желаещи да празнуват с любимеца си. През лятото в рамките на Solar Summer Festival последва поредната парти бомба. Mark Knight в компанията на Fedde le Grand и Matijn Ten Velden поднесоха невиждано 6-часово шоу, веднага след което той сподели с хилядите си фенове в социалните мрежи: „Най-доброто парти на годината. Огромно благодаря на невероятните хора на България”.

Затова Yalta Club точно на Коледа ще принесе магията от незабравимата нощ на Solar Summer Festival  в специалното зимно издание на фестивала  Solar Christmas. И за да събере всички парти хора, клубът се пренася в най-голямата зала в България – Арена Армеец.

С Mark Knight за Solar Christmas за първи път у нас пристига и една от звездите на супер успешния му лейбъл ToolRooms Records – D.Ramirez (на снимката вдясно). Той е един от най-класните диджеи и продуценти, носител на наградите за най-добър ремикс и най-добър продуцент за 2007 година на списание DJ Magazine. Специален гост на вечерта ще бъде официалното MC на най-известното в света денс събитие – White Sensation – MC Gee. Шоуто ще бъде подсилено от уникалния пърформанс на атракцията на Ibiza – двата супер робота Kryomen, които ще покажат мултифункционалността си, комбинирайки всички най-нови технологични ефекти на съвременната клубна култура – LED екрани, множество 100 MW лазери и специална пиротехническа система. Доказаният нюх към качествени парти забавления на класирания на 19-то място в Топ 100 на най-добрите клубове в света Yalta Club е гаранция за коледното чудо, което ще се случи в зала Арена Армеец на 25-ти декември. Билети за събитието са пуснати в продажба в мрежите на еventim.bg и ticketstream.bg, като цената на промоционалните билети е 25 лв.