Мърлявият Роби стигна до скута на Диляна Попова – това е Magic!

Чаровният Роби се нанесе в дома на Диляна Попова

В неделя, 22 май, красивата актриса и модел осинови 2-месечно черно коте от кампанията „Вземи ме вкъщи“

Диляна Попова подкрепи кампанията за осиновяване на любимци на Радио Magic FM „Вземи ме вкъщи“ с фотосесия с малкото кученце Кори.

Доброто желание на очарователната актриса бе да помогне за намирането на дом на изоставената Кори. Благородният жест все още не се е увенчал с успех, но друго животинче получи своя шанс от Диляна.

В неделя, 22 май, след почти двумесечно търсене, организаторите на кампанията „Вземи ме вкъщи“ бяха щастливи да сбъднат отдавнашната мечта на Диляна да има в дома си черно коте.

Катранено черният симпатяга още от вратата на новия си дом демонстрира желанието си нещата да се случват по неговия начин, като се скри за цели два часа от Диляна. В крайна сметка малкият Роби великодушно стигна до решението да даде шанс на новата си стопанка и излезе за вечеря. Оттогава двамата са неразделни и щастливата Диляна ентусиазирано сподели, че котето, кръстено на британската поп-звезда Роби Уилямс, е изключително интелигентен и обичлив котарак.

„Мил, общителен и смел“ беше описанието на малчугана, направено от приемната му стопанка Мария Станоева, която намира калпазанина на улицата мърляв и миришещ съмнително на нафта. Каква е изненадата й, когато след продължителната баня, малкият черньо свойски оглежда новото си жилище, похапва от купата на котешкия си домакин и уверено използва тоалетната му. Явно домашното коте е „пуснато“ навън да търси късмета си. И късмета му го среща първо с милата Мария, а после – с Диляна, която е убедена, че черните котки напук на суеверията, носят щастие.

Много любов и щастливи изживявания ще предложат на новите си стопани котета и кучетата, търсещи дом с кампанията на Magic FM и приятели „Вземи ме вкъщи“. Прочетете техните истории и вижте снимките им на сайта на инициативата на адрес Dom.MagicFM.bg .

Виж секцията на Magic FM в Slusham.com – слушай на живо и гласувай за радиото!