Мармалад 14.02.2015 /епизод 1/ по bTV + видео

Жълтата рокля на Мая Манолова, Вики Терзийска, Орлин Павлов и как простира приятелят на русата Златка  в първото издание на „Мармалад” – в събота, 14 февруари по bTV

На 14 февруари от 15:00 часа в първото издание на „Мармалад” по bTV Радост Драганова и Митко Павлов ще представят Мая Манолова в нова светлина. Депутатът от БСП ще покаже ежедневната си същност извън парламентарните кулоари, ще танцува, ще разкаже историята на една жълта рокля, поставила началото на любовта в живота й.

Гости в първото издание на „Мармалад” ще бъдат две от най-позитивните лица на българската музикална сцена – Виктория Терзийска и Орлин Павлов. Какви предизвикателства и игри са им подготвили водещите в деня на любовта, зрителите на bTV ще разберат в събота от 15:00 часа.

Златка Райкова ще отвори вратите на ателието, в което произвежда собствената си модна марка и ще сподели как реагира приятелят й – ММА боецът Георги Валентинов, на натоварения й график на „работещо момиче”. Делят ли двамата задълженията у дома, как ще празнуват Свети Валентин и какви емоции споделя с Митко Павлов Мис Плеймейт 2007 – в съботния „Мармалад” по bTV.

Гледай видео записи от предаването онлайн