Мартин Заимов е новият чаровен „Звезден репортер“


Мартин Заимов става звезден репортер, въпреки контузия

Въпреки контузията заради претърпяна наскоро операция, Мартин Заимов с много ентусиазъм и хъс подходи към реализацията на темите, които ще гледаме идната седмица в „Звезден репортер”.

Той оставя впечатление като много отговорен и старателен в предварителната подготовка по всяка теми, и въпреки напътствията на редакторите влага личното си отношение.

Журналистическите постижения на Мартин Заимов все пак имат обяснение – баща му е един от най-известните български журналисти – кореспондент на редица чужди медии.

А още едно доказателство за неговия чар е и това, че по време на снимките на анонс по една от темите той намери нови приятели сред децата, играещи в градинката пред църквата „Св. Седмочисленици”. Малчуганите станаха част от рекламния клип на предаването…

Темите на Мартин Заимов в „Звезден репортер”:

Понеделник, 8 юни
Български адвокати и международни експерти правят един различен анализ на случая от Асеновград – заради конфликт между родителите и със съдействието на полското посолство у нас беше извършено принудително предаване на двете малолетни деца – Николета и Павел Василеви, на тяхната майка Барбара Василева.

Вторник, 9 юни
Разказ на родител от Пловдив, който от 4 години не е виждал децата си, отведени от майка им в Палма де Майорка. Темата ще коментира върховен съдия от испанския съд.

Сряда, 10 юни
Търговията със слънчеви очила по улиците и магазините за един лев – законно ли е и какъв е рискът за очите? – разговор с очни лекари и улични търговци.

Четвъртък, 11 юни
Рисковете от продажба на храни на открито – дюнерите на улицата, количките за кебапчета и хот дог, сандивичи и банички и т.н. Мартин Заимов участва в проверка на Мнджа стрийт в Студентски град, заедно с експерти на ДВСК.

Петък, 12 юни
Какво прави държавата за децата през лятото? Има ли ангажимент за извънучебни дейности, правят ли се летни училища и курсове, за да не се лутат по улиците, а да оползотворяват времето си? – разговор с директора на Националния дворец на децата.

 
По темата: