Мартина Шопова води по ТВ7, но всъщност мечтае за театъра!

Мартина Шопова: България пропилява талантите си

Красивата водеща на „Сутрин с ТВ7” се появи в „На инат” в петък вечер  на фона на любимо нейно парче на френската звезда Патрик Брюел. Това беше изненадата на Марк и Дани Милев бенд за Мартина Шопова. Водещият на вечерното шоу развесели гостенката си с предложението тя да направи аудио записи с кадифения си глас и прекрасния си френски и с тях да лекува еректилна дисфункция.

Мартина, която 6 години е живяла във Франция, сподели, че никога не е имала френско гадже, защото повече си пада по българи. Затова и се е оженила за сънародник. Въпреки, че не е слизала от театралната сцена в Бордо цели 3 години, тя не се е поколебала да се върне в България.

„Не ми е било самоцел да остана във Франция. Исках да живея там, където се чувствам най-добре. Много лесно реших да се върна, след като дойде моментът, когато във Франция вече не се чувствах добре” – сподели красивата актриса.

„Но когато се върнах, системата с кастингите за роли в България беше съвсем различна от френската. Просто режисьорите си познаваха актьорите и си ги избираха без кастинг, затова и не можах да продължа да играя. После се появиха предложенията за телевизия. Но въпреки всичко, не съм се разделила с мисълта пак да бъда на сцена.”

На въпрос на Марк О’Селски, дали 6 години, след като се е завърнала в родината, тя съжалява за избора си, Мартина отговори, че не съжалява и не счита талантът си за пропилян.

„България обаче по принцип пропилява талантите си, дори и в момента и много българи не могат да се реализират в това, което харесват.”

 
По темата: , ,