Мързела, Сестрата и Чичката от „Играчи“ по bTV Comedy – видео интервю

bTV Comedy започна излъчването на новия български сериал „Играчи”.  Всеки делничен ден от 23.00ч. зрителите на комедийния канал ще се забавляват Американеца, Каръка и АйТито, чиято история е разказана умело от продуцента bTV Media Group в жанра „мокюментъри”, умела комбинация от документален филм и пародия.

Водещите на „Преди обед” Деси и Сашо представиха на зрители и фенове тримата актьори, които играят Сестрата, Мързела и Чичката – роднини и колеги на „играчите”, които може и да не правят живота им по-лесен, но със сигурност го правят доста по-интересен.

Марина Колева, Димитър Георгиев – Дими и Калин Кирилов споделиха за емоциите си след премиерата на сериала в телевизионен ефир и разкриха какво се крие зад образа на всеки един от героите. Калин разкри, че цял живот се е готвил за образа на Мързела.

Марина разказа за живота си преди да се захване с актьорското майсторство, за класа на Стефан Данаилов, за това как се е сдобила с титлата „Мис автомобилизъм 2015” и коя е най-голямата страст в живота й в момента.

Дими, който играе Чичката, също има доста богат спортен опит – занимавал се е с кану-каяк, народни танци, имал е и редица артистични изяви. От 20 години основното му занимание е DJ. Сцената не спира да го привлича и Дими се записва да учи актьорско майсторство.

Калин се занимава със стенд-ъп комедия и клоуз-ъп илюзия като част от групата „Нема кво”. Пише сценарии, изнася представления.

Целият разговор можете да видите тук.

Снимки на героите –