Мързелград – премиера на новия сезон от Boomerang

Boomerang акценти – септември 2013

Мързелград – ПРЕМИЕРА НА НОВИЯ СЕЗОН
От понеделник, 2 септември l Делничните дни от 13:45 ч l Сезон 3, Епизоди 1-13

Мързелград е по-добър и по-слънчев отвсякога! Спортакус има нов костюм, разработен от създателите на костюма на Батман, а амбициозната танцьорка Стефани е във вихъра си във всеки епизод в мисията да научи зрителите на танците от музикалните клипове. Подлият Роби е подъл както обикновено – сега създава зъл супер робот, краде магическия шлем на Пиксел и забърква много повече планове как да изгони Спортакус от Мързелград.

Със своето послание, че здравословният и пълноценен живот е така забавен и весел, Мързелград е силно вдъхновение за движение и спорт за децата и техните семейства по целия свят!

THE GARFIELD SHOW – НОВИ ЕПИЗОДИ
От понеделник, 2 септември l Делничните дни от 14:15 ч l Сезон 4, Епизоди 157-182

Обичаният от всички дебел котарак – Гарфийлд се завръща по Boomerang през този Септември. Партито за рождения ден на Оди се превръща в чудовищен проблем, когато Гарфийлд обърква рецептата и освобождава злия King Cake из града. По-късно Eddie Gourmand прави тематичен парк от сирене, а Гарфийлд трябва да се бие с огромен охранител, за да помогне на Squeek и приятелите му да влязат. Войната на храната става наистина нажежена, когато Nermal се обзалага с Гарфийлд, че може да не яде цял час. Разбери кой ще се пречупи и кой ще атакува хладилника в новите епизоди на Garfield Show!

ДЖЕЛИ ДЖЕМ – НОВИ ЕПИЗОДИ
От понеделник, 16 септември l в делничните дни от @ 12:00 ч l Сезон 3, Епизоди 66 – 78

Новите приключения на Джели Джем са празник в името на музиката, смеха и приятелството. Петимата приятели, Bello, Goomo, Rita, Ongo и Mina се учат да живеят в хармония на планета Jammbo, където музиката никога не спира, а приятелите танцуват и се забавляват във всеки един епизод.