„Мастило“ откриват лятото в Благевград – ела да гледаш!

Група „Мастило” открива сезон лято 2010 на Аквапарк Благоевград

Заповядайте на 28 май, 20.00 ч., в Аквапарк Благоевград, да се забавляваме заедно с хитовете на любимата група „Mastilo“ и кавъри на  световни изпълнители като Lady Gaga, Robbie Williams, Doobie Brothers, Seal, Simply Red и много други.

На концерта ще чуете и най-новата песен на група „Мастило”, която носи романтичното заглавие: „В ръцете ти е най-добре”. Парчето, което от средата на февруари се завъртя по радиостанциите, вече е хит и очаква съвсем скоро своя видео клип. Само за първите дни от пускането си, песента има над 11 300 гледания в музикалния портал vbox7.com, а сега те вече са близо 26 000.

От края на миналата година група „Мастило” стартира с нов, модерен и провокативен проект. В него бг групата залага на изцяло ново клубно звучене, като преплитат в песните си електронни елементи. Парчето „Get out” беше първият сингъл, който определено изненада най-верните фенове на групата, не само с промененото звучене, но и с новата фешън визия. Веднага след излизането на видеото към парчето, групата тръгна на клубно турне, за да представи проекта си на публиката.

Модерното и стилно „звучене” е отразено и в най-новата фотосесия на група „Мастило”. Провокативната и същевременно младежка визия на фронтдамата Вики и китариста Десо допълва и представя енергичната работа по иновативния проект.

Именно това модерно и лятно настроение ще бъде неизменен спътник на водните удоволствия, забавленията и свежото музикално звучене на 28 май, от 20.00 ч., в Аквапарк Благоевград! Вход за зрители – 3 лв. Очакваме ви!

~ * Mastilo – V rucete ti e nai – dobre * ~ Tekst ! ~

 
По темата: