Мая Манолова „сгащена“ с клошар по ТВ7

Борис Дали ексклузивно в „Поверително от NL”: „Константин ще бъде кръстник на сина ми”

Роксана: ”Софи Маринова ме обличаше с нейни дрехи”

Навръх най-женския празник от годината – 8-ми март, точно в 22:30 часа,  „Поверително от NL ще покаже един грижовен съпруг и всеотдаен баща – Борис Дали. Единствено за най-горещия телевизионен таблоид поп-фолк любимецът се съгласи да покаже първородният си наследник Красимир.

„Исках момиче. От големия ми син разбрах, че ще ставам баща за втори път, той знаеше преди мен”, споделя пред камерата на „Поверително от NL” бохемът на поп-фолка и допълва: „Константин ще бъде кръстник на малкия ми син”. Има ли тайни Борис Дали от майката на двете си деца Лили, за какво мечтае един от най-желаните мъже в поп-фолка и лесно ли е да си баща на две момчета? Пред гост водещата Ива Екимова Борис и първородният му син Краси споделят съкровените семейни истории и трепета от появата на малкия Константин.

В ексклузивното си интервю пред камерата на „Поверително от NL” първата участничка, отпаднала от „Къртицата 2: Разтърсване” – Антоанета Линкова, позната като Роксана, коментира всички слухове, с които името й бе свързвано. За Софи Маринова тя разказва: „Когато за първи път се изявих като Роксана в едно музикално риалити, Софи Маринова ми се обади и ме покани у тях. Беше точно преди финала. Даде ми рокля, обувки, даже и бельо. Каза ми: „Взимаш тези обувки и с тях по моите стъпки!” Нежната поп-фолк изпълнителка разкрива истината за съпруга си – Калин, когото познава покрай приятелството му със собствения й баща.

Мислите, че вече сте видели всичко от сватбата на Жоро и Мая Илиеви?  Историите от най-знаковото събитие, за което се говори вече 20 години, продължава в събота точно в 22:30 ч. по TV7, когато познатите герои устройват небивал пир. Купон, за който се носят легенди. Как пируват и се  веселят най-големите в страната през 94-та година? Митове ли са замерванията с пачки с банкноти и кой забавлява подземните босове? Горещия телевизионен таблоид ще развенчае някои от заблудите, вече тиражирани в медийното пространство. Само по TV7 в събота вечер – Камен Воденичаров и Август Попов в един бележит пир ръководен от конферансие номер едно – Миодраг Иванов.

Август Попов:

Камен Воденичаров:

Любопитството на преследвачите на „Поверително от NL”  този път се спря на две изискани дами от българския политически живот. Заместник председателят на народното събрание Мая Манолова е първата мишена на няколкодневно папарашко преследване. За най-горещият телевизионен таблоид не остана тайна ежедневието на още един политик – бившият еврокомисар Миглена Кунева. Под прицела на любопитната камера са Юксел Кадриев, както и Денис Ризов, придружен от актуалното си гадже.  Холивудския блясък на звездите Пиърс Броснан и Мила Йовович не заслепи обектива на изкусните репортери под прикритие. Как двете звезди прекарват свободните си часове, какво ги привлича и как изглеждат извън блясъка на червения килим – най-горещият телевизионен таблоид ще разкрие в събота точно в 22:30.

Гледай видео запис от предаването онлайн

Мая Манолова с клошар: