Майк Тайсън лансира Християна Лоизу в Лас Вегас

Легендарният Майк Тайсън покани Християна Лоизу в Лас Вегас

Легендарният боксьор Майк Тайсън беше очарован от красивия глас на победителката от четвъртия сезон на X Factor Християна Лоизу. Преди заминаването му от страната в негова чест бе организирано тайно парти в частен клуб в столицата, на което над 100 представители на родния бизнес елит имаха шанса да се срещнат с него.

Християна спечели вниманието на световната звезда с изпълнението на дебютния си сингъл “Phoenix” и няколко майсторски интерпретации на световни хитове. Тайсън пожела специално да се снима с младата певица. „Имаш прекрасен глас. Истински съм впечатлен от теб. Трябва да покажеш таланта си в Лас Вегас“, заяви „Железният“ Майк.

Под бурните аплодисменти на публиката и по молба на самия Майк Тайсън, Християна завърши с изпълнение на неговата любима песен на Уитни Хюстън „I Will Always Love You“.

В момента графикът й е натоварен, тъй като пътува за участия, работи по следващия си сингъл и се подготвя за серия концертни изпълнения на мюзикъла „Исус Христос суперзвезда“. „Въпреки това с радост бих приела поканата му! Винаги съм мечтала да посетя САЩ и това ще е страхотен повод да го направя“, сподели Християна. Тогава Майк Тайсън се обърна към мениджъра си Крис Смит с думите: „Трябва да организираш това. Заеми се!“.

 
По темата: ,