Майка убила бебето си? „Съдебен спор“ с ивановата Вихра

Скандален случай между снаха и свекърва в два поредни дни в „Съдебен спор”

Таня Боева, Вихра Петрова и Меги Дерм ще коментират историята

За първи път този уикенд „Съдебен спор” ще разгледа скандален случай в два поредни дни. Поводът е конфликтът между снаха и свекърва, съпътстван от сериозни обвинения в убийство, опит за убийство и системен домашен побой.

Жена от пернишко село станала приемен родител на двамата си внука (момчета на 13 и 16 години), завежда иск в “Съдебен спор” срещу бившата си снаха за издръжка. Баба Пена Миланова твърди, че майката е изоставила децата преди 11 години, като преди това се е опитала да ги убие чрез удушаване. Жената дори упреква бившата си снаха, че докато живеела в къщата й, е убила двумесечното си бебе.

Главният редактор на “Съдебен спор” Жоро Игнатов успява да намери майката Ваня Манева и да й даде възможност да разкаже своята история. В момента жената работи като шивачка в гр. Сандански и живее с мъж, от когото има 6-годишно момиченце. Ваня отрича отправените обвинения, като пред камерата на предаването признава, че е избягала, защото системно е била пребивана от бившия си съпруг.

Многото факти по случая налагат делото в “Съдебен спор” да се разгледа в два поредни дни, което се случва за първи път. В събота историята ще коментират Таня Боева, Вихра Петрова и Меги Дерм, а в неделя съдия Ирена Александорва ще разгледа правната рамка на спора и ще излезе с решение. Припомняме, че Вихра Петрова е бившата съпруга на продуцента Иван Христов. Той, от своя страна, в тандем с Андрей Арнаудов, продуцира конкурентното „Съдът влиза“ по ТВ7.

Съдебен спор – събота и неделя, 11.00 ч. по Нова ТВ

Гледай видео запис от предаването онлайн

Гледай видео анонс онлайн