Майкъл Джексън е въвлечен в новия хит на Софи Маринова – посмъртно!

Софи Маринова почете Майкъл Джексън с негова песен

Софи Маринова почете Краля на попа Майкъл Джаксън с новата си песен „Страст“. Парчето започва с познатия ритъм на един от хитовете на Джако – „They Don`t Care About Us“, след което преминава в типичните балкански ритми, залегнали дълбоко в репертоара на Софи.

Ромската перла споделя, че вече е получила много позитивни отзиви от почитатели за новата си песен и е щастлива, че е успяла отново да покори сърцата на меломаните.

„Веднага след като записах „Страст“ започнах да я изпълнявам по мои участия. Хората я харесват от първо чуване, много й се радват и танцуват на нея!“ – доволна е Софи.

Причината певицата да запише песента „Страст“ и да я посвети на поп легендата била, че както тя, така ú синът ú Лоренцо, са луди фенове на Майкъл Джаксън.

„Беше ни много мъчно, когато научихме за смъртта му. Майкъл беше наистина най-големият и хората никога няма да го забравят. Обожаваме музиката му с Лоренцо и затова направих и това парче“.

Софи все още не е решила дали ще клипира новата си песен, тъй като не знае дали ангажиментите ú през лятото ще го позволят.

„Иска ми се да й направя клип, но може би няма да ми остане време“ – обяснява звездата.

Софи Маринова – страст / Sofi Marinova – strast/ *cd – Rip* +subs

 
По темата: