Майкъл Джексън оживя в Dancin Stars (инфо + снимки + видео)

Танци с роднини е следващата задача в Dancing Stars

Венол Кинг: «Ако Майкъл Джeксън можеше да види това, щеще да се гордее с вас»

Последната задача в Dancing Stars за следващата неделя е звездите да танцуват бачата, меренге, мамбо и рокендрол. Условието при втория танц, който ще трябва да изпълнят, е партньор да им бъде техен роднина – майка, баща, брат, сестра, син, дъщеря, съпруг, съпруга и т.н. Хореограф на този танц обаче, при всички положения, е необходимо да бъде професионалният партньор на звездата.

Танците, поставени върху парчета на Майкъл Джексън, беше една от най-трудните задачи за звездите танцьори, но въпреки това в неделя вечерта журито единодушно вдигаше и най-много десетки. Всички звезди под вещото ръководство на Венол Кинг бяха подготвили уникални хореографии.

! Венол Кинг танцува в Dancing stars 2, 29.11.2009

Впечатляващ спектакъл ала Мулен Руж в ритъма на Billy Jean показаха дамите в шоуто. Всяка една от тях успя да покаже своя натюрел и танцови умения, благодарение на интензивните тренировки през седмицата с Венол Кинг, през която: „само ушите ми нямаха мускулна треска”, споделила пред Вера Маринова една от звездните участнички.

! Били Джийн изпълняват дамите в Dancing stars 2, 29.11.2009

В неделя вечерта зрителите видяха как хореографът на Кайли Миноуг, подготвяйки момчетата в шоуто за танца им на песента „Beat It”, възкликна: «Ако Майкъл Джeксън можеше да види това, щеше да се гордее с вас». И наистина тяхното изпълнение предизвика бурните овации и на публиката, и на журито. Вера Маринова беше категорична: «Надминахте себе си и като актьори и като танцьори». Съдиите възнаградиха и Венол с четири десетки за отличната му работа.

! Beat It изпълняват мъжете в Dancing stars 2, 29.11.2009

Годжи и Павлина бяха преобразени до неузнаваемост за песента Thriller. Много ефекти, грим и разбира се не на последно място танцови умения, видяха зрителите в тяхното изпълнение.

! Годжи и Павлина, Thriller, Dancing stars 2, 29.11.2009

Етиен Леви пък представи Майкъл Джексън: „в най-чист вид от началото на вечерта”. Шоуменът показа изключителна пластичност, на която могат да завидят много тийнейджъри.

! Етиен и Ива, Bad, Dancing stars 2, 29.11.2009

Баладата I Just Can’t Stop Loving you Бианка Панова посвети на съпруга си, танцувайки безупречно и впечатляващо с нейния партньор Светослав Василев.

! Бианка И Светослав, I Just Cant Stop Loving You, Dancing stars 2, 29.11.2009

! Мадлен и Александър, They Dont Care About Us, Dancing stars 2, 29.11.2009

! Аксиния и Стоян, Dirty Diana, Dancing stars 2, 29.11.2009

! Краси и Елена, I Want You Back, Dancing stars 2, 29.11.2009