Майката на Мишел Бонев и г-жа Пищов! „Карбовски : Директно“

«Карбовски : Директно» на 7-ми май

Ромският барон Ицо Папата отвръща на цар Киро; майката на Мишел Бонев гледа филма на дъщеря си за пръв път

Тази събота гости в студиото на “Карбовски : Директно” са кралят на поп-фолка Азис, ромският барон Христо Върбанов, по-известен като Ицо Папата, майката на Мишел Бонев, родителите на трагично загиналите младежи в Симеоновград и Митьо Пищова със съпругата си.

В миналото издание на “Карбовски : Директно” цар Киро посочи ромския барон и вуйчо на Азис Христо Върбанов – Ицо Папата като един от “Наглите” и го обвини, че е подготвял отвличания и убийства. Тази събота Ицо Папата отвръща на царя.

Майката на Мишел Бонев Надежда Янева проговаря пред Мартин Карбовски. Каква е истината за детството на Драгомира Бонева? Ексклузивни кадри от първото гледане на филма на дъщеря й. “Сбогом, мамо” или “Сбогом, дъще”.

Прокълнатите празници. Ден след Гергьовден родителите на 6-мата трагично загиналите на един друг празник – Великден – младежи от Симеоновград. За пръв път всички заедно – в студиото на “Карбовски : Директно” и директно от Симеоновград.

На празника нещо за душата – Митьо Пищова представя за пръв път г-жа Пищов ден след сватбата.

На един от най-големите ромски празници Гергьовден един от най-изтъкнатите роми Азис разсъждава над проблема за интеграцията на циганите в обществото.

Видео анонс:

Запис от предаването (епизод 25):