Мъжете гледат футбол… време е за момичета по TCM през юни!

Очаквайте по ТСМ през юни 2010

1) Време за момичета…

Любов, драма, емоции, трагични събития, щастливи поводи … Всичко това през погледа на няколко жени. Гледайте специалната програма на ТСМ през юни под надслов ВРЕМЕ ЗА МОМИЧЕТА! Избраните филми ще ви помогнат да се приближите до отговора на вечния въпрос Какво искат жените? Ако сте любопитни да надникнете в женската психика или да се запознаете с житейските истории на няколко момичета, не пропускайте филмите по ТСМ на 19-ти и 20-ти юни.

ВРЕМЕ ЗА МОМИЧЕТА …
Събота, 19 юни 22:00 РИБА НА СТРАСТТА (PASHION FISH), 1992
00:15 ЛУДО ВЛЮБЕНИ (CRAZY IN LOVE), 1992

Неделя, 20 юни 22:00 ВСИЧКО Е ЛЮБОВ (LOVE IS ALL THERE IS), 1996
23:45 РОБИ НА НЮ ЙОРК (SLAVES OF NEW YORK), 1986

Лудо влюбени (Crazy in love)
19 юни, 00:15 ч.
Режисьор: Марта Кулидж
Актьорски състав: Холи Хънтър, Джина Роуландс, Бил Пулман, Джулиан Сандс, Харт Уеър

Филм за три поколения жени, които живеят на малък остров близо до щата Вашингтон. С помощта на майка си, сестра си и баба си Джорджи открива тайни за връзките в семейството и научава повече за самата себе си и за своя брак. Нейният живот обаче няма никога да бъде същият след срещата с млад фотограф, който знае какво искат жените.

2) ПРЕМИЕРИ

Сряда, 16 юни – 22:00 САМ УИСКИ (SAM WHISKEY), 1969
Петък, 25 юни – 22:00 БОЛНИЦАТА (THE HOSPITAL), 1971

3) The Screening Room – Специални ефекти

През месец юни предаването на CNN International, посветено на киното ‘The Screening Room’, ще ви поведе на пътешествие в света на специалните ефекти.

Ще имате възможност да се запознаете с Рей Харихаузен, чийто творения са поставили основите на съвременните специални ефекти в киното и са послужили като вдъхновение за цяло едно поколение творци, между които Джеймс Камерън, Стивън Спилбърг и Джордж Лукас.

Харихаузен е създател на такива филми като Джейсън и Аргонавтите и оригиналният Сблъсъкът на титаните.

Предаването представя и новата версия на Сблъсъкът на титаните от 2010 – филм, който е резултат от сътрудничеството на редица екперти в специалните ефекти. Един от основните участници в процеса на изготвянето на филма е компанията Фреймстор, която работи върху някои от удивителните създания във филма.

Гледайте предаването на CNN International, в което филмите оживяват!

 
По темата: ,