Медиците от Либия са живи заради Батето? (+видео)


Покойният Иван Славков убедил Кадафи да освободи медиците в Либия, твърди Сашо Диков

На 2 май (понеделник) Иван и Андрей излъчиха извънредно предаване на живо в памет на Иван Славков. Заедно с едни от най-добрите му приятели Сашо Диков, Агент Тенев и Слави Бинев си спомнихме за Батето.

„Всички хора, които са се докоснали до него знаят, че той имаше едно огромно сърце, в което имаше място за всеки!” – заяви Слави Бинев за починалия Иван Славков.

Сашо Диков сподели, че е разбрал от информирани хора интересна история, свързана с Иван Славков, за която никой не знае, най-вероятно защото самият Иван Славков не е парадирал с този факт.

Навремето, при посещението на Иван Славков при един от синовете на Кадафи – шеф на тамошния спортен олимпийски комитет, синът на бившия първи всъщност е изпълнявал мисия на президента Петър Стоянов.

Предполага се, че Батето е бил един от основните фактори за омилостивяването на Кадафи, за да пусне нашите медицински сестри под домашен арест и да обещае, че няма да ги убива.

„Без него никога нямаше да бъда това, което съм сега! Задължен съм му до гроб!” – откровен бе скандалният журналист.

„Ако Иван Славков не беше направил всичко това, което се случи в Българската национална телевизия, сега едва ли щяха да съществуват другите телевизии по начина, по който ги има сега!” – допълни Агент Тенев.

„От всички неща, които се говорят за Иван Славков, има голяма доза истина!” – призна Слави Бинев, визирайки веселата страна на Батето. „Независимо от някои просташки попадения, той притежаваше страхотен интелект, беше изключително грамотен и интелигентен човек!” – разказа още той. Архонтът прочувствено допълни: „Иван Славков живя така, че всеки един би се разделил с живота си, за да изживее един ден като него!”.

„България не беше скроена за този човек. Той беше скроен за нещо друго!” – заяви Тенев и заключи, че Иван Славков може да е починал от белодробна недостатъчност, но е страдал от сърдечна предостатъчност.

Тримата близки приятели на Иван Славков бяха категорични в това, че Батето е направил много за спорта, за телевизията и за България изобщо.

Поклонението ще бъде извършено в четвъртък – 5 май, от 11 часа на Национален стадион „Васил Левски”.

Шоуто на Иван и Андрей 02.05.2011 (част 1/2)

Шоуто на Иван и Андрей 02.05.2011 (част 2/2)

„Шоуто на Иван и Андрей”  – всяка делнична вечер от 22:00 часа по Нова телевизия !