Мегапартита за мегаслушатели: празничен декември с PRO FM!

Парти с PRO FM в клуб „Червило”на 8 и 19 декември

През месец декември радио PRO FM кани всички свои слушатели на парти. Първото е на 8 декември, когато радиото от групата на PRO.BG Media прави 6 месеца в ефир.

Събитието съвпада с традиционния за декември празник на студента. Затова PRO FM ще организира и подари забавление с много музика, танци и награди за всички, които обичат да си спомнят добрите стари и безгрижни студентски дни.

Специално за 8 декември от остров Ибиса ще пристигне DJ PIPPI. Всеки, който желае да стане част от купона в клуб „Червило” и да се забавлява с PRO FM ще има възможност през целия месец декември, слушайки на честота 101.1 MHz. за София или онлайн на www.profm.bg да спечели една от 101 покани, за да присъства и да се забавлява със своята половинка.

На 19 декември е второто парти, което ще е специалният новогодишен подарък за слушателите на радиото.

Екипът е подготвил отново много изненади и подаръци. За първи път в България пристига лейбъл, представящ не музика, а чувства, оставящ не спомени, а мечти и всичко това благодарение на PRO FM и клуб „Червило”.

Създаден през 2000-та година във Франция, „So, Happy in Paris ?“ се превръща в нарицателно за нощния клубен живот и празнува музика и танц в най-добрите международни клубове – от Париж до Кан, от Маями до Сен Тропе от Токио до Барселона.

В България гостите на клуб „Червило” и PRO FM ще бъдат забавлявани от Michael Canitrot – DJ-ят, създал този лейбъл, омаяни от кадифения глас на Mc Adrian и изкушавани от танцьорките на парижките сцени.

На 19-ти декември PRO FM и клуб „Червило” канят всички свои приятели да минат по червения килим и да станат част от най-приказния бал в столичния нощен живот!

 
По темата: