Мери Бойс Бенд с акустичен концерт на живо по „Хоризонт“

Мери Бойс Бенд с акустичен концерт в БНР

Мери Бойс Бенд ще изнесат акустичен концерт на 28.11.2011г. (понеделник) точно от 20ч. в Първо студио на БНР. Той ще бъде излъчен пряко по програма „Хоризонт“. Ще бъде записан и издаден от БНР. Почитателите на групата ще могат да го гледат директно и в сайта на радиото.

Акустично ще прозвучат най-големите хитове на групата от албумите „Непознати улици“, „Само за теб“ и „Дългият път към дома“, както и една чисто нова песен. Музикантите са поканили за специални гости изцяло мъжка компания: струнен квартет „Александър“ и Андрей Петков – флейта и роял. Специално за случая Първо студио на БНР ще бъде преобразено. Концертът ще бъде и заснет от екипа на режисьора Васил Стефанов.

„Много искаме хората, дошли да ни слушат на живо да се почувстват топло и красиво! Акустичният звук, цигулките и приятната атмосфера със сигурност ще помогнат за това усещане. Надяваме се, да успеем да го предадем и на слушателите на „Хоризонт“ и на зрителите! Хубаво е, че ще могат да ни слушат едновременно във всички кътчета на България, а благодарение на сайта на БНР и да ни гледат в реално време!“ – коментират от Мери Бойс Бенд.

MARY BOYS BAND
acoustic live

28.11.2011 (понеделник), 20 часа
Първо студио на БНР и на живо по „ХОРИЗОНТ“

Със специалното участие на:  струнен квартет „Александър“;
Андрей Петков – флейта и роял

Вход: с покани

 
По темата: