Мерием и Кадир се срещат в Част от мен еп. 26, 29.03.2016 + гледай онлайн

Какво се случва в епизода на сериала „Част от мен“? Информация на Теленовелас Новини:

Кахраман и Елиф вечерят заедно. Двамата си споделят, че напоследък много неща са се променили в живота им. Елиф му доверява, че от новата година очаква само спокойствие. Елиф духа свещичките на тортата и си намисля желание. Кахраман й подарява подаръка. Тя е много щастлива. Слага колието и обещава на Кахраман да го носи постоянно.

Максут очаква гости. Пристига Фунда.

Султан пристига в дома на Кахраман. Айсун я посреща на вратата и се изненадва, че това е майката на Елиф. Прислужницата съобщава на Къймет за посещението. Старата жена й дава адреса на Джелял, където живеят двете сестри, и пари за такси.

Кадир отива при Керем. Младежът му заявява, че никога няма да му прости. Кадир го моли да му даде втори шанс.

Къймет отива в трапезарията и сварва Шюкран и Якуб да вечерят. Пита дали Кахраман се е върнал. Казват й, че нито Кахраман, нито Дефне са в имението. Къймет ги упреква, че ако не бяха обърнали всичко с главата надолу, сега масата нямаше да е празна.

Дефне отива да види баща си. Тя го успокоява, че всико между нея и Кахраман е наред.

Максут предлага на Фунда да стане негов агент във фирмата на Юрокхан и да се прилепи към Якуб. Фунда приема. Максут й дава авнас.

Кадир настоява Керем да му разреши да се види с Мерием. Младежът не се съгласява. Мерием отива да търси Керем в хотела. Чува скандала между баща и син. Иска да влезе в стаята.

Състоянието на бащата на Дефне се влошава.

Кахраман изпраща Елиф до дома й. В това време пристига Султан и ги вижда заедно. Кахраман нежно целува момичето по бузата и си тръгва. Султан слиза от таксито и застава на входа на къщата. Вика на Елиф. Тя се радва като вижда майка си. Султан веднага започва да задава въпроси. Елиф й отвръща, че ще й разкаже всичко щом влязат вътре. Назлъ се хвърля в прегръдките на майка си.

Керем отваря вратата. Мерием го пита чии гласове е чула в стаята. Младежът й отговаря, че няма никой. Мерием влиза и вижда Кадир. От изненада жената припада.

Кахраман се прибира във вилата и вижда баща си омърлушен.

Султан пита каква работа има дъщеря й с Кахраман толкова късно. Назлъ отговаря, че сестра й се е връщала от работа. Султан настоява да разбере какво работи дъщеря й. Вижда колието. Пита Елиф откъде е то. Момичето отвръща, че то не е истинско и не струва много.

Зия отново се самосъжалява. Споделя с Кахраман, че му е мъчно за внука, който Къймет е убила. Кахраман съобщава на баща си, че Елиф не е направила аборт и бебето е живо. Зия се радва. Дефне се обажда на свекър си и пита за Кахраман. Дефне съобщава на съпруга си, че тази вечер ще остане при баща си. Къймет се появява, но Кахраман и Зия си тръгват.

Дефне пита Кахраман защо не е дошъл в ресторанта. Той й напомня, че не се е съгласявал да излиза с нея. Жената го пита какво е правил вечерта. Кахраман й отговаря, че е бил на вечеря. Дефне го уверява, че пак ще бъдат щастливи като едно време.

Керем доверява на майка си, че наскоро е научил, че баща му е жив. Продължава да обвинява Кадир в лъжа. Мерием все още не може да повярва, че мъжът й стои пред нея и двамата разговарят. Настоява да научи всичко. Кадир споделя, че е бил принуден да замине, но не срива каква е причината. Тогава Мерием започва да разказва как се е чувствала без него. Керем отново гони баща си от стаята. Кадир си тръгва. Мерием е още в шок.

Султан настоява с дъщерите й да си намерят самостоятелна къща и да не живеят в чужд дом. Елиф се съгласява. Назлъ успокоява сестра си. Предлага да разкажат на майка си за бременността. Елиф се страхува – тя не иска никой да узнае тази тайна, дори Султан. Моли Назлъ да обещае, че ще си мълчи. Момичето се съгласява.

На сутринта Кахраман заявява на Дефне, че ще ходи в Анкара на съвещание. Жена му го моли да й прости и да продължат двамата да живеят щастливо, въпреки че няма да имат дете.

Фактурата за колието попада у Якуб. Той веднага доверява това на Шюкран. Жена му предполага, че Кахраман и Дефене са се сдобрили. Но Якуб има съмнения…

Гледай видео запис от сериала онлайн