Мерил Стрийп и Пиърс Броснан в Mamma Mia! по Нова – видео

Акценти от филмовата програма на Нова телевизия за 28 и 29 април 2012, събота и неделя

28 април, събота, 20.00 часа
Електра (Elektra)
2005 / САЩ
Режисьор: Роб Бауман
В ролите: Дженифър Гарнър, Горан Вишнич, Уил Юн Лий, Кари-Хироюки Тагава, Терънс Стамп, Хиро Кангава и др.
Жанр: Екшън

Гледай видео анонс онлайн

Любимата на Дявола на доброто оживява в самостоятелен филм в това екшън продължение от режисьора Роб Бауман. Дженифър Гарнър се завръща в ролята на Електра Начиос, наемна убийца, чийто произход най-после бива разкрит, след като старият й нинджа клан я възкресява от мъртвите, за да послужи на собствените му зли цели. Задачата на Електра е да убие Марк Милър и дъщеря му Аби, но съвестта й се събужда и тя решава да ги защитава. Вече зависи само от убийците на клана да я проследят и да довършат започнатото.

29 април, неделя, 20.00 часа
Mamma Mia! (Mamma Mia!)
2008 / САЩ
Режисьор: Филайда Лойд
В ролите: Мерил Стрийп, Пиърс Броснан, Колин Фърт, Аманда Сийфрид, Стелън Скарсград, Джули Уолтърс, Кристин Барански, Доминик Купър и др.
Жанр: Музикален

Гледай видео анонс онлайн

Събирайки безсмъртната музика на култовата група ABBA и таланта на неповторимата Мерил Стрийп, „Mamma Mia!” представлява филмова адаптация на един от най-успешните мюзикъли на всички времена. Независимата самотна майка Дона, която държи малко хотелче на идеалистичен гръцки остров, е на път да омъжи порасналото си момиченце Софи. Това, което Дона не знае е, че дъщеря й тайно е поканила трима мистериозни гости. Решена да разбере кой е баща й, Софи връща трима мъже от миналото на майка си в средиземноморския рай, който всички те са посетили преди 20 години. „Мама миа” е възхвала за майки и дъщери, стари и нови приятели.

29 април, неделя, 22.15 часа
Обир (Heist)
2001 / САЩ
Режисьор: Дейвид Мамет
В ролите: Джийн Хекман, Дани Девито, Делрой Линдо, Сам Рокуел, Ребека Пиджън и др.
Жанр: Екшън

Гледай видео анонс онлайн

Джо Мур е изпечен крадец, чието препитание е застрашено, след като охранителни камери го заснемат по време на обир. Разорени, Джо и помощниците му Боби и Пинки биват изнудвани от дългогодишния им укривател на откраднатите вещи Бергман да задигнат швейцарски златни кюлчета от самолет. Докато планират сложния обир, Джо и екипът му се усъмняват в отношенията на младата жена на Джо – Фран, и племенника на Бергман – Джими Силк, който е внедрен от чичо му да ги държи под око. Предателства и подлост може да попречат на Джо да направи удара на живота си.

 
По темата: ,