„Месец любов“ и „Истински престъпно“ – очаквай по bTV Cinema

Акценти от филмовата програма на bTV CINEMA за периода 30 май – 5 юни 2011 г.

ПЕТЪК, 3 юни
20:00 ЧАСА
Месец любов
Оригинално заглавие: Sweet November (САЩ, 2001 г.)
Жанр: Драма, Романтичен
Режисьор: Пат О’Конър
В ролите: Киану Рийвс, Чарлийз Терон, Джейсън Айзъкс, Грег Джърман, Лиъм Айкън, Майкъл Розенбаум, Лорън Греъм, Джейсън Кравиц и др.

Киану Рийвс и Чарлийз Терон осветяват екрана с бляскавия си чар в тази горчива, романтична комедия. Нелсън Мос (Рийвс) се нуждае от помощ, но просто не го знае. Но когато погълнатият в себе си и емоционално изолиран рекламен директор се среща със Сара Дийвър (Терон), неговата целенасочена кариера е прекъсната от жаждата й за живот. Сара го кани в нейния свят, но само в рамките на месец ноември. Въпреки това, нито един от двамата не очаква да се влюби в другия. И докато Сара съблича един по един защитните му слоеве, той открива нейната тайна, която я възпрепятства от дълготрайни връзки.

Базиран на филм от 1968 г.

Филмът е подходящ за всички възрасти.

23:00 ЧАСА
Истински престъпно
Оригинално заглавие: True Crime (САЩ, 1999 г.)
Жанр: Трилър
Режисьор: Клинт Ийстууд
В ролите: Клинт Ийстууд, Алиша Силвърстоун, Джеймс Уудс и др.

Стив Евърет е репортер със специална журналистическа задача. В затвора Сан Куентин един осъден на смърт очаква екзекуцията си. След неочакваната смърт на репортера, поел първоначално случая, закостенелият главен редактор прехвърля последното интервю със затворника на Евърет. Пияница, женкар, немарлив баща .. Можете сами да си направите извод за грешките на репортера Стив Евърет, но няма време. Екзекуцията на затворника в „Сан Куентин“ е планирана за полунощ, но Евърет разкрива в последния момент, че човекът е осъден несправедливо и е невинен…

Препоръчителен родителски контрол. Филмът не се препоръчва за лица под 12 години. Филмът е със субтитри.

 
По темата: , ,