Месец на най-добрите предавания по Viasat Explorer

Месец, посветен на големите играчки за големи момчета

Последно преброяване преди новата година с най-големи хитове на канала!

САМО ПО VIASAT EXPLORER!

Всеки уикенд, 7 – 29 декември, от 13:00 ч.

Почивните дни през декември по Viasat Explorer ще бъдат изпълнени с любимите предавания и най-обичаните герои от изминалата година – съботно-неделната програма, посветена на големите играчки за големи момчета просто не е за изпускане – заемете места, отпуснете се и се пригответе да се забавлявате.

Изключителните заглавия в програмата включват Невероятният мистър Гудуин – поредица за един истински Худини на 21 век – Джонатан Гудуин, който представя своите уникални способности по улиците на Великобритания и САЩ. Той се катери по фасадата на сгради, бива погребан жив и стреля с пушка със завързани очи пред зашеметените наблюдатели. Зрителите ще го опознаят дори по-добре, ставайки свидетели на изключителните процеси, през които преминава Джонатан Гудуин зад кулисите, подготвяйки се интензивно за своите представления, много от които никой не е опитвал никога преди!

В програма „Големи играчки за големи момчета“ ще бъде излъчена и вълнуващата австралийската документална поредица Мегапревозвачи, представяща невероятни герои и най-големите товари, които могат да се видят. В сърцето на „Мегапревозвачи“ е Джон Кели – човекът, създал от нулата „Тежкотоварни превози – Австралия“ – компанията, която поредицата представя. Джон и неговите неуморни шофьори превозват някои от най-големите товари в света на огромни разстояния в Австралия. Една грешка в тези екстремни условия може да завърши с катастрофа, също както в друга драматична поредица: Голямото преместване! Екипите от тежкотоварни превозвачи се надпреварват с времето, за да изтръгнат от основи и транспортират цели домове през планини, градове и дори през необятния океан. Тяхната цел е да вдъхнат нови сили за живот на тези колосални структури, така че – залогът е голям, а също и възможността за провал…

Ще имате възможност да се насладите и на 4-та поредица от Полярни пилоти. Този път Джо купува и продава самолети, влиза в конфликт с транспортното министерство на Канада и се занимава с напускащите пилоти. Турбовитловият Локхийд Електра става център на вниманието, когато лютият студ поразява сложните оперативни системи на самолета, принуждавайки ветеранът – капитан Рей Уебър да осъществи смразяващо аварийно кацане. Две отделни продажби на водни бомбардировачи CL-215 водят до вълнуващи приключения с доставката на самолетите до Азия и Европа.

Една невероятна смесица от високооктанови завладяващи забавления. Включете Viasat Explorer и не пропускайте това превъзходно телевизионно угощение през декември!

Големи играчки за големи момчета – всеки уикенд, 7 – 29 декември, от 13:00 ч.