Mi amor на Даяна – лятна премиера от Планета ТВ

„Mi Amor“ на Даяна – онлайн и по Планета ТВ

Гледай видеоклипа онлайн

Линк в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=uKppe0PztYI

В официалния канал на „Планета“ в Youtube феновете вече могат да видят най-новия видеоклип на Даяна към песента „Mi Amor“.

В нея звездата пее както на български, така и на испански, а клипът е сниман на красиво и романтично място в Златни пясъци.

Идеята за този проект се ражда спонтанно и е провокирана от желанието на Даяна да предложи нещо различно и нетрадиционно на аудиторията.

Заедно с текстописката Лора Димитрова стигат до решението да съчетаят хубав летен текст на български и на испански. „Испанският е много красив международен език, винаги ме обземат приятни мисли и емоции, когато го чуя“, споделя Даяна. Звездата на „Пайнер“ неведнъж е имала участия в Испания и е очарована от древната култура, забележителности и темперамента на хората там.

Музиката на „Mi amor“, дело на композитора Дидо Калпаков, също носи много настроение за безкрайни фиести край морския бряг. „Ваканцията засега ще почака“, разкрива певицата, която е решила това лято да комбинира морските удоволствия с активна работа.

За режисурата на клипа певицата се довери на Костадин Кръстев – Коко. Видеото е изключително стилно и залага на изчистени кадри, в които ще видим певицата в пет различни визии.

„Много съм благодарна на моите стилисти Жоро Драгнев и Мария Малакова, както и на гримьорката Аделина Цанева, на които се доверих отново за моята визия“, споделя Даяна.

Дали песента ще се превърне в хит на Лято 2013 и какви ще са отзивите за видеото, предстои да разберем.

Инфо: Planeta.TV

 
По темата: