Миглена Ангелова не се е развела (+видео – Камелия да не гледа!)

Миглена Ангелова се ядоса: Не съм разведена

Бившата телевизионна водеща Миглена Ангелова отрече в студиото на предаването „На инат” в понеделник слуховете, че се е развела с четвъртия си съпруг Живко Чакракчиев.

Тя се ядоса, че трябва да коментира писанията на жълтите вестници по повод нейния брачен живот.

„Господин О’Селски, нека чрез Вас да уведомя всички, че нямам развит емоционален ексхибиционизъм и не желая да споделям неща от интимния си живот, както правех преди, когато водех предаването „Искрено и лично”. Ако продължавате да ме питате по темата, ще Ви кажа да си заврете опашката някъде!” – не се стърпя устатата водеща.

Анимационното магаре пък предположи, че Миглена е прихванала грубия си изказ от Христо Стоичков, с когото Ангелова прекарала 10 дни в Бразилия, пишейки статия за него.

„За жълтата преса искам да кажа, че със Стоичков спахме в отделни стаи в Бразилия.” – пошегува се Миглена. В момента тя е главен редактор на списание „Сезони”, където пише статии на различни теми.

Тя разказа пред Марк О’Селски по Нова ТВ, че напоследък се е захванала да пише и политически коментари, които били по-скоро в стил „Искрено и лично” и се приемали много добре от читателите.

Откакто се разделила с Нова ТВ през 2008г., екс-водещата не е получавала предложения за нови предавания. Миглена не спести язвителните си думи към своята колежка и набедена наследничка Камелия – водеща на предаването „Споделено с Камелия”:

„Не обичам да коментирам хора, които дори не считам за колеги, струва ми се грозно. Но, когато аз пропея, се надявам Камелия да си даде компетентното мнение за певческите ми възможности. Засега не планирам да се захващам с музика, но съм убедена, че ако някой ден го направя, то поне ще бъде качествено и ще съм подготвена добре.”

В понеделник вечер Марк О’Селски и бендът на Дани Милев стартираха и своята инициатива за подкрепа на българската музика. Общата сцена, на която ще се изявят любими български изпълнители, бе открита тематично от тримата симпатяги Графа, Орлин Павлов и Любо от „Те”, които пожелаха късмет на Поли Генова на Евровизия и изпяха своето парче „Заедно”. Във вторник каузата подкрепи народната певица Янка Рупкина, която изпълни свое парче след гостуването на журналиста Георги Коритаров.

Видео от предаването: