Миглена в Къртицата: 100 Кила любов, 1 тон омраза!

Заселниците се борят със змии, хлебарки и жаби

100 Кила и Миглена са първата двойка в Базата

Сватбата на Емануела и Никола предизвика вълна от любовни трепети в Базата. След седмици на флиртове и закачки Миглена и рапърът 100 Кила вече открито демонстрират чувствата си. Споделената им симпатия се превърна в официална връзка и двамата са първата официална двойка в Базата на КЪРТИЦАТА. Варненският рапър се оказа единственият, който харесва Миглена в Базата. Красивата й любовна приказка е помрачена от негативните настроения на всички участниците към нея и ситуацията e “Един срещу всички, всички срещу Миглена”. По време на живото предаване във вторник вечер тя ще бъде изправена на другарски съд в Пещерата, където всеки един от Заселниците ще трябва да обясни защо не харесва Миглена.

Тримата Заселници събрали най-много от гласовете на зрителите за това “Кой е Къртицата?” ще преминат през изпитание в Предверието наречено „Пясъчен часовник“.  В него всеки един от заподозрените  ще бъде завързан за дървена конструкция, която ще се върти с различна скорост. В долната част ще има съд с вода и заподозрените ще си потапят главата на всяко завъртане. Изпитанието ще бъде успешно, ако тримата успеят да издържат в изпитанието общо шест минути. От успеха им в това изпитание зависи трудността на общата битка “Терариум”, която ще се случи на живо в Арената по време на живото предаване във вторник вечер.

Там участниците ще трябва да преодолеят още свои фобии и страхове. Разделени на три отбора те трябва да съжителстват със змии, хлебарки и жаби в заключени прозрачни кутии. Гадинките ще бъдат пуснати в кутиите, а дали и за колко време останалите ще открият верния ключ и ще освободят заключения ще видим на живо тази вечер от Арената в Базата.

Гости в студиото на Иван и Андрей ще са Марта Вачкова, Ванко 1, Николета Лозанова,  Жоро Неделчев и последният изгонен от шоуто – Азис. Участието на Азис в КЪРТИЦАТА ще бъде запомнено с много неща, но най-вече с парчето, станало хит в мрежата – химна на КЪРТИЦАТА. Тази вечер Азис ще изпълни химна на Заселниците, заедно с всички останали участници на живо в студиото. За да коментира влюбени ли са Емануела и Никола или всичко при тях е поза, в студиото ще бъде поканена и кумата на младоженците Жени Калканджиева. Тази вечер ще стане ясно и с кого ще избере Миглена да прекара 24 часа при ромите Валя и Мъро.

Гледай видео запис от предаването онлайн

Търси КЪРТИЦАТА, понеделник-събота, 20:00, TV7.

Миглена като ромка:

 
По темата: ,