Михаела Филева, Акага и Ангел Ковачев безплатно на площада

Общинска банка кани всички софиянци и гости на столицата на празничен концерт по случай своя 20-годишен юбилей. Концертът ще се състои на 19.05.2016 г., четвъртък, от 18:30 ч. на пл. “Княз Александър I Батенберг” в София. Входът е свободен.

В празничния концерт участие ще вземат Ангел Ковачев, Михаела Филева с лайф бенд и група “Акага”. Песните, които ще звучат на 19 май, ще са “Свободен“ и „Неделя сутрин“ на Ангел Ковачев, хитовете на неповторимата Михаела Филева: „Опасно близки”, “Филм за двама”, “А дано, ама надали” и незабравимите парчета на Акага – „Време за море”, “Не чакай” и “Ден без теб”. Водещ на събитието ще бъде Драгомир Симеонов.

По повод годишнината си Общинска банка се ангажира и с благотворителна инициатива. Тя ще подпомогне финансово създаването на Дневен център за социална интеграция и рехабилитация на хора с увреждания в Александровска болница. Средствата ще послужат за подпомагане на реинтеграцията на хората в неравностойно положение в обществото и разработване на практически програми за превенция на отхвърлянето.

Честването на юбилея на банката ще продължи през цялата 2016 г. Институцията е подготвила специална програма с празнични предложения за своите клиенти.

 
По темата: