Михаела Филева – #EдноНаум – видео премиера и игра за 3 броя HTC One (M8)

Михаела Филева представя нов самостоятелен сингъл #EдноНаум

Гледай видеоклипа онлайн

Линк в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=lUCziBjjKOE

Горещата звезда на българската музикална сцена Михаела Филева излиза със самостоятелен сингъл, който дава заявка да се превърне в един от хитове на лято 2014. Дългоочакваният проект на лейбъла Монте Мюзик е по музика на Algoriddim и Илия Григоров, аранжимент Algoriddim и Графа, текст Илия Григоров и Графа. Както обикновено песните, които излизат от Монте Мюзик налагат тенденции. Сингълът #EдноНаум съчетава по невероятен начин бързия и енергичен хип-хоп бийт, уплътнен от записани на живо брас линии със специфичните вокали на Михаела.

Динамиката на песента перфектно е уловена от режисьора на видеото Васил Стефанов и хореографа от The Center Радостина Точева. По време на цялото видео Михаела е в движение, танцувайки в компанията на The Center, виждаме я в различна светлина, различни визии, но винаги с лъчезарната й усмивка и харизматично излъчване.

По повод премиерата на #ЕдноНаум, Mихаела предизвиква всички да споделят какво имат наум за предстоящото лято.Всеки, който публикува в своя профил в социалните мрежи Facebook, Twitter, Vine или Instagram с видео, снимка или пост своето #EdnoNaum, ще може да спечели телефона на Михаела Филева – HTC One (M8), и да стане част от фен версия на видеото, която ще бъде създадена от най-добрите постове с #EdnoNaum след края на кампанията.

Всички публикации с хаштага ще могат да се видят във фен зоната на сайта. Десетте най-популярни поста ще получат подаръци за лятната ваканция и плажа, а специално жури от Михаела, ВенЗи и HTC Bulgaria, ще избере тримата, които ще спечелят HTC One (M8) – телефонът, който и самата Михаела ползва, както в клипа, така и в живота. Кампанията започва от тази седмица и продължава до 20 юли, веднага след което ще станат ясни победителите.

Михаела Филева е една от най-големите звезди на българската поп сцена. Откакто подписва с Монте Мюзик, в репертоара й влизат хитове като “Опасно близки” с ВенЗи, “Когато ти трябвам” с Били Хлапето, “А дано, ама надали” с Графа и ВенЗи, самостоятелната балада “Приливи и отливи”, “Има ли начин” с NickName и последното парче на Били Хлапето “В реда на нещата” от едноименния албум на рапъра. “Едно наум” е вторият самостоятелен трак на Михаела и ще е част от предстоящия й албум, по който в момента тя работи.

 
По темата: