Михаил Белчев се кара на сина си, после съжалява – „Търси се“

Михаил Белчев за живота, посветен на семейството и музиката – в „Търси се…”  по bTV

Певецът и поет Михаил Белчев ще бъде специален гост в новото издание на ток шоуто „Търси се…”, тази събота, 21 май, от 11:00 часа по bTV.

„Не остарявай любов“, „Булевардът“, „Младостта си отива“ са само малка част от златните му хитове, любими на поколения българи. Какъв е вътрешния му свят, какво място заема музиката в живота му сега и кои са драматичните обрати в него ще разкажат най-близките му хора.

Сред най-близките приятели на Мишо Белчев са Катя и Здравко от дует „Ритон”, които ще разкрият, че романтичността съществува не само в песните му, но и в целия му живот. „ Нашите семейства са изключително близки. Имали сме много трудни моменти, в които взаимно сме си помагали”, споделят Катя и Здравко. Те ще разкажат, че най-голямата радост в живота на Мишо е неговият син Константин. Мишо Белчев ще сподели, че раждането на сина му е най-незабравимият миг в живота му.

Водещите Меги и Нели ще го срещнат и с неговия наследник – сина му Константин, който вече владее китарата почти до съвършенство. „Искам да приличам на него по всичко. Това, което най-много ми харесва е, че мога да му споделя всичко и се разбираме прекрасно”, казва Косьо. Мишо Белчев ще признае, че единственото, за което съжалява е, че понякога е по-строг със сина си. „ Аз съм на 65 години. Не се знае колко време ми остава да сме заедно с Косьо. Затова често съжалявам, когато му се карам, а той е едно страхотно момче, страхотен китарист и с нищо не ме е разочаровал досега”, развълнувано ще признае поетът.

В „Търси се…” певецът ще има и вълнуваща среща със своята съпруга – Кристина Белчева, с която са неразделни вече 30 години. „Запознахме се през 83-та, а сякаш беше вчера. Той е изключително романтичен. Тъгата при него е едно постоянно състояние, а това, за което го съветвам е да бъде по-толерантен към хората”, разказва Криси.

В студиото на „Търси се…” той ще се срещне и с още една любима своя приятелка сред колегите – певицата Богдана Карадочева. Тя ще го провокира да изпее една от незабравимите му песни – „Не остарявай любов”. Арменско ашуре като специален подарък Мишо ще получи от семейството на Хайгашот Агасян, а зрителите ще чуят и уникалното му изпълнение на френски шансони.

Запис от предаването ще откриете тук.

 
По темата: