Михаил Вучков от ММ се афишира като гей по ТВ7

Терминал 7 в неделя:

Спор между Катето Евро и паркинги и гаражи

Тази неделя „Съдът влиза“, за да разреши спор между водещата на „Жените говорят“ Екатерина Евро и „Паркинги и гаражи“ за неправомерно взети пари. „Съдът влиза“ с Владо Береану и съдия Онцова – в неделя от 8 часа по ТВ7.

Гледай видео запис от предаването онлайн – събота

Защо мълчи Николета Лозанова

На 17-и ноември, неделя, в студиото на „Жените говорят” ще бъде шумно, цветно и смешно.

Жени и Мая посрещат високия гост, изумителен актьор и забавен събеседник – Георги Мамалев. За първи път в ефира на TV7 актьорът ще разкаже за дългото пътуване до Австралия и назад. За преживяванията му там, незабравимите моменти в театъра и киното и за най-ценното в живота на Георги Мамалев – тази неделя в едно сърдечно интервю с Жени и Мая.

„Жените говорят“ с един от най-обичаните български актьори Александър Сано, станал известен като Косъма в роден крими сериал. Той ще разкаже за наградата, която получи преди броени дни, за ролите му в киното и предстоящите му проекти, както и за любимите жени в живота си.

Има ли интимна връзка между Таня Боева и Мистър България Михаил Киров или ги свързва само професионално партньорство? Певицата ще представи в ефира най-новото си видео към парчето „Само ти“.

Неделният ден ще продължи с много музика – певицата Нора Караиванова ще изпълни най-новата си песен, а ВенZи ще представи първото си самостоятелно парче!

Очакват ви вкусните гозби на Катето Евро и светските новини, подбрани от Ина Живкова.

Не пропускайте „Жените говорят“ по TV7 в събота с Ива и Венета и в неделя с Жени и Мая!

Гледай видео запис от предаването онлайн

Един ирландец в България

Тази неделя в „Град на ангели“ – един ирландец в България. Точно тук той открива своята невероятна способност да лекува и решава да остане, за да помага. Гледай видео анонс.

Гледай видео запис онлайн

Какво е да си хомосексуалист в България?

В неделя в „Игри на съдбата“ водещата Диана Алексиева ще се срещне с Михаил Вучков. Името на младия мъж става известно от екрана на единствената музикална телевизия в България. Години наред Мишо Вучков проповядва българската поп музика от ефира на Телевизия ММ. Издига се до поста програмен директор. Напуска с гръм и трясък, след като управата на телевизията му налага да излъчи клип на Азис и Устата. Решава, че родната ММ му е тясна и атакува MTV. Заминава за Ню Йорк, за да завърши образованието си.

Завръщайки се у дома, смята, че все още е с единия крак в Америка – сигурен, че е само временно тук. После се захваща с ПР на новите български филми. От няколко години е спряган като един от организаторите на София прайд – шествието на хомосексуалните хора в България.

Мишо е хомосексуалист и не го крие. Как се живее с различна сексуалност в консервативна страна като България? Как откриваш, че харесваш хора от твоя пол и как го съобщаваш на родителите си? Какво е да присъстваш на сватбата на най-добрия си приятел, който се… омъжва? И защо сексуалността няма значение?

Не пропускайте „Игри на съдбата“ всяка неделя от 15:00 ч. по TV7!

Гледай видео запис онлайн