Милен Цветков празнува ЧРД – виж му гаджето + видео и снимки!

Милен Цветков отпразнува рожден ден рано сутрин в ефир и после замина на море!!!

Тв водещата Светлана Терзиева – Сесил му подари еротичен камшик, за да може Милен да показва кой е господарят в „семейството”!!!

Приятелката на Милен – Ивета (на снимката горе!), също беше дошла в телевизията

Водещият на сутрешния блок на телевизия EBF „Събуди се“ Милен Цветков закри телевизионния сезон на 30 юли, като отпразнува в ефир рождения си ден.

Милен навърши 44 години и колегите му от EBF и негови приятели му бяха подготвили доста изненади.

През последните няколко години предаванията, които водеше Милен излизаха във ваканция в средата на юли и сега за първи път на празника си той беше на работа. Сутрешното шоу се излъчи не от студиото на EBF, а от лятната градина на телевизията, където двата басейна бяха пълни с вода, а морската мозайката напълно създаваше илюзията за  ваканционен пейзаж.

Водещите на отделните рубрики бяха дошли в традиционно лятно облекло – Нина, която казва прогнозата за времето, беше по бански, а Христо Таушанов от новините – в рибарски костюм, голият репортер Дани по плувки и хавлия, а главният редактор Иво Тодоров – в бял ленен панталон и сламена шапка.

Всеки от гостите на предаването носеше подарък за Милен. Тв водещата Светлана Терзиева – Сесил му подари еротичен камшик, за да може Милен да показва кой е господарят в „семейството” и че вече й  е писнало жените да доминират над мъжете, а не обратното – нещо, която всяка истинска жена желае, но не си признава!

Колежки от администрацията на EBF му бяха направили огромна погача, а екипът на сутрешния блок оборудва Милен точно преди да замине за морето с хамаци и плажен чадър.

Освен Сесил, сред гостите на сутрешния блок бяха вокалът на рок-група “Конкурент” Емо Анчев, миската Петя Станчева – „Lady Bulgaria – 2010 Millenium” и тв коментаторът проф. Юлиян Вучков.

Емо Анчев и Сесил, която е надянала маската на Милен Цветков:

В последната част на предаването  своите музикални поздрави към Милен Цветков отправиха рапърите Мечока и Гетомен, с индийски танц го поздравиха сестрите Кумар, а танцьорите от “Арт мастърс” изпълниха  “Шопски вихър”.

Специален подарък за Милен беше поредното видео на Дани Петканов (на снимката долу) – голият репортер, които беше записал хора от улицата с коментари и поздрави за тв водещия. Самият Дани се беше превъплътил в Милен за няколко минути, като с маска на лицето, изобразяваща водещия, показа с присъщото си чувство за хумор как минава един ден на известния журналист. В края на репортажа емоционален видео-поздрав към своя баща отправи 14-годишната Калина.

Екипът на EBF изненада Милен с огромна торта и всички вкупом изпяха Happy Birthday.

Приятелката на Милен – Ивета, също беше дошла в телевизията и веднага след предаването двамата заминаха към морето, където ги чакаха още приятели на водещия.

Дани репортера – един делничен ден + Happy Birthday на Милен Цветков:

 
По темата: