Милен Цветков пуска гол репортер – скандализира София! (видео)

Какви са днешните студенти – отличници?!?

Отскоро Милен Цветков води сутрешния блок по телевизия EBF и продължава да скандализира хората около себе си в желанието си да мине всички граници в телевизионния бранш. Стремежът му се оказа заразителен и репортерите му захвърлиха всички дрехи и задръжки.

Този път обаче не Милен Цветков е в центъра на вниманието, а неговият репортер, който обикаля гол из софийските улици. Момчето не е кое да е, а новоизбраният Мистър УНСС. Ако имаха такова тяло, сигурно и другите репортери биха пожелали да вършат работата си, въоръжени само с микрофон и боксерки.

Още на конкурса Мис и Мистър УНСС Даниел Петканов демонстрира, че е нестандартен и различен. Той дори показа завидни музикални умения и усилията му не са останали незабелязани. В журито на конкурса беше самият Милен Цветков, който веднага харесал младежа заради неговата разкрепостеност и му предложил работа в сутрешния блок на EBF.

Сега младокът се изявява като репортер и може да се каже, че е нещо средно между Боби Турбото и Мария Силвестър в мъжки вариант.

Инфо: BLife

Виж голия репортер на Милен Цветков:

А ето го, преди няколко дни като Мистър УНСС…

 
По темата: