Милена показва дъщеря си Куин – „Станция Нова“

Тази неделя в „Съдебен спор” –  скандален случай с най-богатата жена в Сандански

„Отчаяните съпруги” ще си говорят с Орлин Горанов и за първи път –с рок певицата Милена Славова и дъщеря й Куин…

Тази неделя „Станция Нова” започва точно в 10:00 ч. с „Рулетка”. Валерия Велева в „По пантофи” ще разговаря с Татяна Дончева, а Витомир Саръиванов ще ни срещне с президента Желю Желев.

В епизод 34 на „Съдебен спор” темата е „Побой, имоти и убийство”, а истината и този път ще отсъди отново съдия Искра Онцова. Ще разгледаме изключително скандален случай, в който ищец ще бъде смятаната за най-богатата жена в град Сандански – Надка Арнаудова, която твърди, че е построила къщи и мотел, а дъщеря й я е набила и изгонила на улицата. Освен това, Надка упреква дъщеря си за убийство на собствения й баща…

„Отчаяните съпруги” Вихра и Даниела ще си говорят с Орлин Горанов и за първи път – с рок певицата Милена Славова и дъщеря й Куин, а Алисия ще разкаже „Вица на сезона”.

В „Най-добрата майка” с Ирина Сарачинова ще видим историята на Албена, която след дългогодишен брак все още е лудо влюбена в мъжа си и е обединяващата фигура за семейството си.

В 15:45 ч. започва интервюто на Нана с Мартина Вачкова, а в класацията „Последно 10” ще разберем които са най-богатите български звезди. Коментатори по темата ще бъдат  журналистите Борис Ангелов, Соня Колтуклиева и Алис Крайчева.

Запис от предаването (епизод 34):