Милионерът Христо Сираков търси съпруга по ТВ7 – участвай!

Милионер ще търси съпруга в ново реалити шоу

Съвременните Пепеляшки вече могат да подават кандидатури за участие

Непознаването на живота на богатите и известни хора, които често се отдават на своята кариера и остават на заден план личното си щастие, е в основата за създаването на новото телевизионно риалити шоу „Милионер търси съпруга“.

От 12 октомври до средата на месец ноември2011г. всички дами, мечтаещи да спечелят сърцето на един богат и успял мъж, трябва да подготвят романтично писмо до главния герой и да опишат детайлно своята мотивация за участие и достигане до финал.

Кандидатитемогат да попълнят формата за участие на интернет адрес: www.milioner.tv7.bg или да изпращат своите писма на електронната поща:milioner@tv7.bg

„Милионер търси съпруга“ е оригинален авторски риалити формат, в основата на който ще бъде търсенето на идеалната половинка за един от най-богатите мъже в България, а именно Христо Сираков. В борбата за „Милионерът…“ могат да участват всички желаещи дами без значение на възраст и социален статус в обществото.

„Готов съм да падна на колене и да предложа брак. На тази, която успее да грабне сърцето ми и още по-важно – тази, която ме  убеди,  че не търси само парите ми“, каза Христо Сираков на  пресконференция, която се проведе с цел популяризирането на предаването.

В продължение на два календарни месеца зрителите на TV7 ще могат да проследят как Христо Сираков ще се опита да намери жената на живота си сред избраните финалисти. По този начин предаването ще заведе зрителя в един по-различен свят – света на милионера, който въпреки всички възможности, с които разполага, често остава сам.

„Убеден съм, че накрая на финала Христо Сираков ще предложи брак на една от участничките“, каза Емил Кошлуков, продуцент на риалити шоуто.

Романтично риалити ще докосне публиката с простия факт, че всеки от нас иска да намери своята половинка в живота. Независимо какво си постигнал в материален план, самотата е еднакво мъчителна за всички и в крайна сметка най-голямото богатство е семейството.

Предаването ще бъде продуцирано от !noframe media, а телевизонното излъчване на риалити шоуто е планирано за началото на месец декември 2011 година.

„TV7 и !no frame media вървят уверено напред и предлагат иновативни и авторски продукции на българския телевизонен пазар“, сподели Надя Костова, програмен директор на TV7.

Милионер търси съпруга. Приказката става реалност.