Милионите на Майкъл се разпределят между деца и мама

Сестри и баща останаха с пръст у… устата

Майкъл Джексън е оставил в завещанието си на децата си по над 33 милиона щатски долара. Сестрите и братята не вземат нищо.

Майкъл Джексън не е оставил нищо на братята, сестрите си и на баща си. Извън завещанието са и двете му бивши съпруги Деби Роу и Лиса Мари Пресли.

Принс, Парис и Бланкет Джексън ще получат дяловете си от фондове, когато навършат 30 години. Такава е била волята на покойния певец.

Очаква се с времето, а и след смъртта на майката на Майкъл Джексън средствата в тези фондове да нараснат и докато децата навършат 30 години, състоянието им може да е по 300 милиона долара.

Певецът е оставил 40 процента от състоянието си, възлизащо на 300 милиона долара, на децата си, 40 процента на майка си и 20 процента за благотворителност.

Децата ще могат да получават пари в брой, когато навършат 21 години. Те обаче няма да имат право да управляват състоянието си, докато не станат на 30.

Майката на Майкъл Джексън, в момента настойник на децата му, още не е получила дял от наследството. Сега тя получава всеки месец по 81 000 долара от състоянието на певеца за разходите около децата.

Наследството на Майкъл Джексън се управлява от юристите Джон Маккейн и Джон Бранка.

Инфо: BLife