Милица гола на календар – „Уникален“ гаф или прилика?

Милица: Това не съм аз! Не съм се снимала гола

Преди няколко дни в интернет пространството се появи календар с гола девойка, която прилича на фолк певицата Милица. Голяма част от медиите отразиха новината, като посочиха, че певицата се е снимала гола за календар на транспортна фирма.

Приликата между девойката и Милица е видна, но дали това е певицата всеки може сам да прецени. В интервю за радио „Сигнал плюс“ изпълнителката на „Уникален“ отрече това да е тя.

„За първи път съм толкова шокирана и не знам какво да кажа за цялата история с този календар. Аз лично го видях преди два дни, до тогава не го бях виждала. Както всички знаем, интернет е доста напреднал и е напълно възможно това да е фотошоп“ – каза Милица.

„При мен нещата станаха наистина сериозни, тъй като много хора вярват, че това съм аз. Мои близки и хората от фирма „Пайнер“ имат съмнения, че това съм аз. Говорих с хората от „Пайнер“, в момента издирваме този календар. Те намират ужасна прилика между мен и това момиче.

Не ми се вярва някой да е използвал лицето ми и части от тялото ми за подобно нещо. Но честно казано не знам как да го коментирам – в момента разнищваме цялата ситуация“ – така Милица коментира появилия се календар.

Певицата заяви, че тя все още не го е намерила. Повечето от най-близките ú хора са и се обадили, за да я попитат дали е тя, но певицата е отрекла и пред тях.

Милица заяви, че не би направила подобно нещо зад гърба на най-близките си хора и фирма „Пайнер„.

Сексапилната певица сподели, че дори все още не знае коя е фирмата, направила рекламния календар. „Снимката на която аз попаднах е със замъглен надпис и затова нямам представа коя е фирмата“ – каза Милица.

Виж Милица с „Уникален“:

Инфо на Signal.bg

 
По темата: ,