Милица записа „Мъжете са лесни“ – и вече е „отмъстена“ в Playboy!

Милица записа провокативната резачка „Мъжете са лесни” – новото голо бижу на Playboy!

Поп-фолк звездата Милица реши да отпразнува излизането на дебютния си албум „Уникален” (на CD и DVD) с еротична фотосесия за мартенския брой на българския Playboy.

„Мъжете са лесни” е заглавие на нейна песен, а в интервюто си пред най-голямото мъжко списание певицата потвърждава, че това наистина е така. Красавицата от Оборище споделя още, че много обича да прави закуска на мъжа до себе си, но за съжаление отдавна не е имало на кого. От 97-ми брой на Playboy ще научите и кой е подарил вибратор на Милица и защо тя иска да прави секс на Айфеловата кула.

Не са за изпускане и интервютата с Том Ханкс и топрепортера на тв канал National Geographic Рос Кемп, който неотдавна направи филм, посветен на бандите в България.

Статията „Скок от Космоса” разказва за предстоящия опит на австриеца Феликс Баумгартнер да подобри световния рекорд за най-висок скок с парашут, като скочи от хелиев балон от височина 36 километра!

Материалът „Олимпийски секс” пък описва безразборния и повсеместен секс в олимпийските градчета. Стотици добре оформени тела, натъпкани с тестостерон и току-що освободени от напрежението след финала в своята дисциплина – какви по-добри условия за избухването на една сексуална миниреволюция.

В мартенския брой на Playboy има и истински репортаж (а не преписан текст от интернет) от фотосафари в Африка. Материалът „E-bay за милионери” описва ексклузивен уебсайт, за регистрацията в който е необходима банкова сметка с над 2 милиона долара, а обзорният текст „Научно чукане” разказва как точно се провеждат експериментите на сексолозите и какви хора участват в тях.

Всичко това – в новия Playboy, който е в продажба от 26 февруари!

 
По темата: ,