Министър Борисова праща порф. Вучков в лудницата? Горещо!

Проф. Вучков сънува кошмари от новата здравна министърка

Тази събота, 22 май от 22:40 часа специален гост в студиото на телевизионния таблоид „Горещо” е проф. Вучков, а поводът е излизането на новата му книга.

След броени седмици на пазара в цели 800 страници излизат „Мемоари”-те на проф. Вучков: „Това е една обемна книга, която обхваща абсолютно всички области от нашия живот през последните двайсет години. Но има и една силна втора част, която се занимава с най-големите чуждестранни политици – Маргарет Тачер, да кажем, Барак Обама, Хелмут Кол, Ангела Меркел и т.н.” Това е 26-тата поредна книга на професора:

„Какво да направя! Работата е над всичко! Аз обичам любовта, аз съм емоционален човек, имал съм жени в своя живот – не мога да живея без тях… Имам и постоянна връзка напоследък – много сериозна… Но все пак работата ми е над всичко!”

Проф. Вучков говори за кризата в страната, за проблемите в държавата и за политическия живот, които го вълнуват толкова много, че дори сънищата му са посветени на тях:

„Аз сънувах, че новата здравна министърка Анна Борисова ме души и едва се събудих от тоя кошмар и седях един час под душовете, докато се успокоя! Но тази жена – тя върти глава, размахва ръце като тесли и най-важното ни залива със заповеднически интонации и ясно чувствам, че направо е готова да тропа и с крака, да тропа с юмруци по масата… Това е нещо ужасяващо!”

Изненадващо професорът признава, че е малко раздвоен в оценката си за финансовия министър Дянков.

Тази събота „Горещо” гостува в Арбанаси на колоритния Митьо Пищова, който споделя как разбира живота, забавленията и удоволствията.

„Като дойда в тази природа, виждам пауните – те ме успокояват, виждам животните… И сложих новата си кола точно тук, за да не забравяме, че аз до 26 години съм се возил на каручка – ето тази каручка с цветята е бившата ми каручка!… Бях по-щастлив в каручката, защото ядях истински чесън от градината, ядях домати, дадени от бабите от сърце…”

Според Пищова, когато е бил млад жените са го обичали повече, защото тогава е имало „страстна любов”: „Бях млад, бях енергичен, бях борец, бях здрав, бях романтик, водех ги в парковете да правя любов на свещи… Вземахме си „Камчия”, сиренце – ядяхме така… Яйца си пържехме… Сладък беше животът! И онези жени бяха по-чисти, по-откровени, по-естествени – нямаше прическа, фризура…”

Изненада дори за водещата на „Горещо” бе новината за агентурното минало на Митьо Пищова: „Служил съм в по-високо ниво – по линия на Държавна – в полицията и след това в други служби!”

Какво е мнението на проф. Вучков за Цветан Цветанов и какъв президент би бил той? Какъв агент е бил Митьо Пищова и как е помагал на държавата по онова време?

„Горещо” – събота, 22 май 2010г., 22:40 часа, Нова телевизия

Видео анонс:

 
По темата: